Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile

Visar 1 fastighet till salu i Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile.

Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile - D2448

Snygg modern strandvilla med havsutsikt, Golden Mile, Marbella

Denna eleganta moderna villa till salu, byggd 2020, ligger i super prestigefyllda Marbellas Golden Mile intill stranden, med alla lyxiga bekvämligheter i närheten och inom gångavstånd till legendariska Puerto Banus....

  • D2448 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 4 Badrum
  • 385 m² Byggd
  • 150 m² Terrass

2 750 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Beach Side Golden Mile fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Beach Side Golden Mile lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 281m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Beach Side Golden Mile är 281 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 295m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 295 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Beach Side Golden Mile live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 3 363 333 €: Beach Side Golden Mile lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 3 363 333 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 13 156 €: Det genomsnittliga priset på 13 156 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Beach Side Golden Mile: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Beach Side Golden Mile området.

Fastigheter i Beach Side Golden Mile

Du kan fortsätta med din Beach Side Golden Mile fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Beach Side Golden Mile områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Beach Side Golden Mile. Kontakta oss om du har några frågor om Beach Side Golden Mile och Marbella (All) fastighetsalternativ.