Vacker och sofistikerad modern high-end villa i exklusiva Casasola, Estepona

Vacker och sofistikerad modern high-end villa i exklusiva Casasola, Estepona

3 000 000 €

  • Ref. D3289
  • Sovrum4
  • Badrum4
  • Byggd674 m²
  • Terrass300 m²
  • Tomt885 m²
38 Foton Karta

Villa till salu i Casasola, Estepona

Detta moderna lyxhus med 4 sovrum till salu ligger i en gated boutique-utveckling av 6 villor, med 24/7 säkerhet, i det exklusiva området Casasola, bredvid lyxiga Guadalmina Baja. Området erbjuder ett urval av högkvalitativa bostäder i urbaniseringar, parhus radhus och enfamiljsvillor. Det ligger bara några steg från havet och lokala tjänster, liksom några av de finaste hotellen, den bästa spanska privatskolan San Jose och engelska högskolor, lyxiga Guadalmina Spa & Golf Resort, skyddade historiska områden och flera golfbanor, inklusive Royal Guadalmina som såg många kändisar och till och med kungligheter spela. Casasola-området har enkel tillgång till kustvägen, vilket gör att legendariska Puerto Banús, Estepona och Marbella ligger inom bekvämt räckhåll.

Denna spektakulära fastighet skapades 2020 för den mest exklusiva livsstilen och har utformats och byggts enligt de högsta standarderna för kvalitet och sofistikering, med de senaste materialen, ytbehandlingarna och tekniken. Omgiven av liknande lyxfastigheter ligger den moderna, syd/östvända villan på 674 m² med terrasser på 300 m² på en tomt på 885 m². Den utmärkande moderna estetiken betonar funktionalitet, rikligt med glas, skarpa linjer, lugna neutrala färger, LED-ljus, elegant minimalism och utsökta designelement. När du kommer in i fastigheten kommer du omedelbart att imponeras av en känsla av elegans och förfining, som omsluter varje utrymme i detta rymliga och ljusa hem, där komfort och funktionalitet smälter samman med estetik, i perfekt harmoni. Det utmärker sig för sitt mysiga familjeutrymme, avskildhet och komfort. 4 rymliga sovrumssviter har egna badrum. Köket är designat av det prestigefyllda varumärket Bulthaup och är en stjärna. Dess minimalistiska och avantgardistiska stil kombineras med funktionaliteten och kvaliteten hos Gaggenau-apparater, vilket skapar ett inspirerande utrymme för gastronomientusiaster.

Det trendiga köket med en ö och frukostområde/bar vetter mot det dubbla vardagsrummet/matsalen och terrassen med glasbalustrader, perfekt för uteserveringar, grillning och underhållning. En TV-lounge med en fantastisk accentvägg och en modern öppen spis är perfekt för familjesammankomster, avkoppling eller romantiska kvällar. De underbara terrasserna har utsikt över trädgården och den imponerande poolen på 12 × 4 m, perfekt för avkoppling och avkylning under varma dagar. På det fantastiska solariumgolvet hittar du ett utrustat gym för att hålla dig frisk och hälsosam.

Huset säljs med en riklig stängd parkering för 2 bilar och många lyxiga funktioner. När det gäller utrustning och teknik har fastigheten sin egen ThyssenKrupp-hiss, som förbinder dess 4 våningar, integrerat Lutron hemautomationssystem och larm, golvvärme och Daikin luftkonditionering med Airzone-kontroll. Det yttre snickeriet är av aluminium, med köldbryggor, av Schuco, och det inre snickeriet är av Roman Clavero. Alla kranar och sanitetsartiklar är från Hansgrohe och Duravit, Philippe Starks designlinjer. Ett lyxigt fristående badkar med glänsande och elegant design ger en elegant look till Master-badrummet.

Detta är din chans att ha din egen eleganta och moderna bit av Medelhavsparadiset på ett privilegierat läge!

Annonserad September, 2023

Villa i Casasola, funktioner och detaljer

Skatter och kostnader

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Du kanske också gillar

Fler fastigheter till salu i Casasola

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området Casasola, Estepona. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i Casasola området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i Casasola fastighetsmarknaden som kan passa dina behov