Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Centro Plaza, Nueva Andalucia

Visar 1 fastighet till salu i Centro Plaza, Nueva Andalucia.

Centro Plaza, Nueva Andalucia - D2965

Ny modern stil nyckelfärdig villa i Nueva Andalucia, Marbella

Med en beräknad leveranstid på 15 månader erbjuds denna helt nya nyckelfärdiga villa i modern stil till salu i väletablerade och mycket eftertraktade Nueva Andalucía, Marbella. Läget är oslagbart, gångavstånd...

  • D2965 Ref.
  • 5 Sovrum
  • 5 Badrum
  • 1 443 m² Tomt
  • 574 m² Byggd

2 995 000 €

Centro Plaza fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Centro Plaza lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 798m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Centro Plaza är 798 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 2.199m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 2.199 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Centro Plaza live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 6 150 000 €: Centro Plaza lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €6 150 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 7 707 €: Det genomsnittliga priset på €7 707 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Centro Plaza marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Centro Plaza området.

Fastigheter i Centro Plaza

Du kan fortsätta med din Centro Plaza fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Centro Plaza områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Centro Plaza. Kontakta oss om du har några frågor om Centro Plaza och Marbella (All) fastighetsalternativ.