Samtida helt ny villa till salu i El Campanario, Estepona

Samtida helt ny villa till salu i El Campanario, Estepona

1 520 000 €

 • Ref. D0210-1
 • Sovrum4
 • Badrum4
 • Byggd308 m²
 • Terrass70 m²
 • Tomt547 m²
32 Foton Karta

Villa till salu i El Campanario, Estepona Öst

Inbäddat i det prestigefyllda området El Campanario, Estepona, är denna exklusiva villa en del av en ny utveckling av 15 lyxbostäder. Bekvämt beläget nära den eleganta marinan i Puerto Banús och kuststaden Marbella, erbjuder den en idealisk miljö för modernt boende.

Fastigheten har en modern design med naturliga material och visar exceptionell kvalitet och innovation i sin konstruktion. De rymliga och luftiga områdena är utformade som två stora volymer som på ett genialt sätt glider och överlappar varandra och skapar mysiga verandor och terrasser. Fönster från golv till tak maximerar ljusinsläppet och utsikten, vilket skapar en ljus och välkomnande atmosfär.

Bottenvåningen är omsorgsfullt utformad med ett vardagsrum omgivet av glas som ramar in utsikten över trädgården genom tre fönster från golv till tak. Den intilliggande matsalen har ytterligare utsikt över trädgården och skapar en varm atmosfär för avslappnade luncher och hjärtliga middagar. Köket, som ligger i det bortre hörnet av bottenvåningen, är fullt utrustat med högkvalitativa SIEMENS-apparater och DEKTON-arbetsytor, inklusive en ö som kombinerar funktionalitet och visuell tilltalande.

En svävande trappa leder upp till övervåningen, som tack vare ett stort takfönster flödar av naturligt ljus. Här finns ett lugnt och strategiskt beläget kontor med utsikt över trädgården. På denna våning finns huvudsakligen sovrummen, inklusive tre rymliga sovrum, alla med eget badrum och fantastiska duschar. Master-sviten, i det sydöstra hörnet, andas lyx och lugn med ett master-badrum utrustat med exklusiva ROCA-armaturer, dubbla handfat, ett lyxigt badkar och en duschkabin samt ett lyxigt omklädningsrum.

De vidsträckta utomhusområdena har anlagda trädgårdar med privata infinitypooler och ett gourmetutekök, perfekt för intima kvällar under stjärnorna eller för att underhålla vänner och familj med stil. Högkvalitativa ytbehandlingar inkluderar natursten, träpaneler och rostfritt stål, vilket förbättrar den moderna estetiken och ger värme och sofistikering till varje hörn av villan.

Källaren kan anpassas efter dina önskemål, med oändliga kombinationsmöjligheter. Förutom en tvättstuga finns två rymliga utrymmen med naturligt ljusinsläpp från stora fönster och ett takfönster. Dessa utrymmen kan förvandlas till ett extra sovrum, en privat biograf, ett gym, ett spelrum, en bar eller en vinkällare, allt för att anpassa sig till din familjs livsstil. Ett badrum och en hammam kompletterar detta mångsidiga utrymme.

Annonserad Juni, 2024

Villa i El Campanario, funktioner och detaljer

 • Utsläpp: Pågående
 • Biografrum
 • Grill
 • Gym
 • OfficeRoom
 • Tvättstuga

Skatter och kostnader

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Du kanske också gillar

Nya annonser i Estepona Öst

Fler fastigheter till salu i El Campanario

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området El Campanario, Estepona Öst. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i El Campanario området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i El Campanario fastighetsmarknaden som kan passa dina behov