Helt ny lyxig modern villa i El Madroñal, Benahavis

Pris vid visat intresse

 • Ref. D970
 • Sovrum 5
 • Badrum 5
 • byggd 795 m²
 • Interiör 572 m²
 • Terrass 223 m²
 • Tomt 2.600 m²

Villa till salu i El Madroñal, Benahavis

Du är redo för ett nytt imponerande hus i toppklass på ett oöverträffat läge. Möt vinnaren – cool och elegant modern fastighet som tilldelades priset som bästa enskilda bostad vid förra årets International Property Awards, vilket ger högsta möjliga utmärkelse!

Det har verkligen skapats som ett unikt och elegant hem för den mycket speciella lyxlivsstilen. Obefläckat designad och vackert presenterad villa erbjuder en fantastisk öppen planlösning med ett motoriserat 7 m salongsfönster, dubbla takhöjder och spektakulär biopanna mellan salong och matsal som leder till al fresco-matplats och Varenna-kök med raffinerad italiensk design, Gaggenau-apparater och LED-belysning under disk, 4 sovrum och 5 badrum (möjlighet till 5:e sovrumssvit), tvättstuga och tekniska rum, garage för 2 bilar (64m2). Ytterligare bostadsutrymmen är en fantastisk bonus till huvudbyggnaden. Separat lägenhet med sovrum, vardagsrum och badrum kan användas som gäst- eller personalboende, kontor eller gym – valet är ditt!

Nyligen färdigställt miljövänligt hus på 795 m² har öppen planlösning och generösa proportioner av bostadsutrymme, panoramautsikt och överflöd av naturligt ljus tack vare Schüco Sliding System med Panorama Design fönster från golv till tak, Paradox Larmsystem, Daiken VRV värme- och kylsystem, vattenbaserad golvvärme, betydligt effektivare än traditionella system.

Solskyddsglas förhindrar den andalusiska sommarens hetta, och alla fönster uppfyller de högsta kraven på energieffektivitet. De innovativa värme- och kylsystemen är de mest sofistikerade och effektiva på marknaden och använder luftvärmepumpar för att värma vatten. Det används vanligen i kommersiella fastigheter, men här har det kombinerats med ett av de mest energieffektiva byggsystemen som finns tillgängliga, vilket ger Sismo-strukturen en extra akustisk och termisk isolering som ökar med 50 % jämfört med standardisolering. Det bidrar till att spara upp till 70 % av kostnaderna jämfört med fastigheter av samma storlek.

Varje designelement har varit exceptionellt genomtänkt, och de finaste materialen och varumärkena har valts ut med omsorg: Fantini och Tres kranar och regnduschar i badrummen, skräddarsydda inredningssnickerier i amerikansk valnöt, Lavastone och mikrocementfinish på väggarna. Den modernaste tekniken har också installerats här. Imponerande belysning från Delta Light styrs via Domotic-systemet Control 4 och alla rum har en touchkontrollpanel. Många spännande funktioner gör fastigheten exklusiv hela vägen.

Modern stil elegant skönhet och den senaste designen och tekniken fortsätter utanför där du kommer att kunna tillbringa en fantastisk al fresco tid: 11m saltvattenpool med förinstallation för en värmepump och infällt lock, chill out-zon med biopanna, en gård och anlagda trädgårdar med några spektakulära träd som cypresser, palmer och gammalt olivträd vid ingången, exteriörbelysning som ger en touch av stil och skapar ett fantastiskt landskap som kan avnjutas under natten. Villan nås via en privat väg som endast betjänar denna fastighet och en annan, vilket ger exklusivitet och säkerhet. Den ligger på det mest eftertraktade läget i den prestigefyllda lyxiga bergssluttningen El Madroñal (som ofta jämförs med Kalifornien eller södra Frankrike) och har onekligen en hisnande utsikt över havet och bergen, lugn och ro samtidigt som det är nära till ingången till utvecklingen.

Det är en av de 3 liknande förstklassiga fastigheterna som ligger på tomter på 2 600 m², varav en redan är såld.

Annonserad September, 2017

D970 El Madroñal, Villa i detalj

27 Foton Fastighetsvideo Karta

Om fastigheten

 • Byggnadsår 2017
 • Simbassäng Privat
 • garage Privat
 • Trädgård Privat
 • Fastighetstyp Villa
 • Utsläpp Pågående

Nya annonser i El Madroñal

Fler fastigheter i El Madroñal

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området El Madroñal, Benahavis. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i El Madroñal området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i El Madroñal fastighetsmarknaden som kan passa dina behov