Extraordinär golfvilla vid frontlinjen med utsikt över havet och sjön i Los Flamingos

6.200.000€

 • Ref. D2017
 • Sovrum 5
 • Badrum 5
 • byggd 700 m²
 • Terrass 700 m²
 • Tomt 1.927 m²

Villa till salu i Los Flamingos, Benahavis

Letar du efter något speciellt?

Denna helt nya golffastighet i första linjen erbjuder en unik design med en imponerande utsikt över havet, sjön och bergen och ett enastående läge i den prestigefyllda Los Flamingos Golf Resort. Perfekt för älskare av minimalism och modern stil som är trötta på pretentiösitet och längtar efter elegant enkelhet. Den extraordinära arkitekturen erbjuder två olika förskjutna volymer som gör att den ser exceptionellt dynamisk ut och ändrar sin profil beroende på betraktningsvinkel. Luftiga glasfönster omsluter vardagsrummen, medan en formidabel volym stöds av v-formade balkar under.

Projektet skapades av en av Spaniens bästa byggherrar, “Inhabitat”, som är känd för sina avantgardistiska och minimalistiska projekt på Costa Brava. Inhabitat fokuserar nu på Los Flamingos, ett idealiskt område i hjärtat av Costa del Sol. Arkitekturen utförs av en modern och välkänd studio som heter “Normaq” – deras vision återspeglas i detta hus, eftersom de skapar mästerverk med unik estetik och tydliga utrymmen.

Huvudtanken med det miljövänliga projektet är att föra “aficionados” av den lyxiga superkomfortabla moderna medelhavslivsstilen närmare naturen. Detta uppnås genom användning av naturmaterial, neutrala färger, ett överflöd av vattenelement och glas. Genom de enorma panoramafönstren kan du njuta av en härlig utsikt över grönskan, och om du går till balkongen eller terrassen kan du känna lukten av den. Fantastiskt! Höga fönster från golv till tak, egentligen glasväggar, sträcker sig upp i hela höjden i vardagsrummet och matsalen. Detta ger en otrolig panoramautsikt över havet hela vägen till Afrika! Skjutbara glasdörrar ger de boende enkel tillgång till poolen och al fresco loungeområdet. Hela layouten verkar utformad för att maximera naturligt ljus och gemenskap med utomhusmiljön.

Det ultramoderna hemmet, som är imponerande och öppet på en och samma gång, är ett drama av kontraster. De mest progressiva materialen, betong, glas och stål, utgör landskapet inomhus och utomhus – en stark kontrast till den frodiga vegetationen utanför. Ett spel av ljus och skugga förstärker den unika geometrin. På natten lyser lampor upp poolen och en mild belysning understryker skillnaden mellan den exponerade nedre nivån och den privata övervåningen.

Det fantastiska miljövänliga projektet har skapats för älskare av minimalism och modern stil som är trötta på pretentiösitet och längtar efter den eleganta enkelheten i den lyxiga moderna medelhavslivsstilen nära naturen.

Varje spektakulär detalj ger en chic touch av modern elegans! Den mest bekväma och privilegierade livsstilen tillhandahålls med många lyxiga funktioner (superb utrustning, sofistikerad belysning och takdesign, energieffektivt luftkonditioneringssystem, golvvärme i hela huset, inbyggda garderober, en öppen spis med sin inbjudande aura, fullt utrustat kök etc.) Huset erbjuds omöblerat vilket gör att du kan visa upp alla dina designval och din personliga stil och skapa din egen unika interiör som talar till din livfulla personlighet och familjens behov.

Det finns en anledning till att designers ofta väljer neutrala färgscheman, särskilt i moderna interiörer där det gör att linjerna i högkvalitativa möbler och arkitekturen i rummen kommer till liv och uppmärksammas. Denna fastighet drar nytta av en ädel lugnande neutral palett som utstrålar tidlös elegans och frid, och kan vara en idealisk bakgrund för mer dramatiska färger, livfulla nyanser och djärva, kaxiga accenter i din inredningsvärld.

Den exceptionella fastigheten ligger inom den exklusiva golfresorten Los Flamingos, ett prestigefyllt gated community som erbjuder 24 timmars säkerhet i ett vackert bostadsområde med en oförglömlig livsstilsupplevelse. Det är ett av de mest spännande och mycket eftertraktade områdena på Costa del Sol, inbäddat i en fridfull dal med utsikt långt över kusten mot Gibraltar och Nordafrika, naturlig sjö, andalusiska kullar och berg. Det är bara några minuters bilresa till utmärkta shoppingområden, restauranger och glamorösa Puerto Banus, mindre än 3 km från havet och stränderna. Det centrala elementet i livet på Los Flamingos är det superlyxiga hotellet i italiensk stil Villa Padierna Palace, som 2010 valdes ut för att Michelle Obama skulle bo där (vilket verkligen bidrog till områdets popularitet), med tre golfbanor, restauranger och barer, Beach Club, SPA och fitnesscenter.

Villan är för närvarande under uppbyggnad!

Annonserad Oktober, 2020

D2017 Los Flamingos, Villa i detalj

14 Foton Karta
 • Frontlinje golf
 • Golvvärme
 • Havsutsikt
 • Omöblerad
 • Splitterny
 • Öppen spis

Skatter och kostnader

 • Accepterat pris 6.200.000 €
 • Sophantering 18 € / år

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Om fastigheten

 • Byggnadsår 2021
 • Simbassäng Privat
 • garage Privat
 • Trädgård Privat
 • Fastighetstyp Villa
 • Nivåer 3
 • Utsläpp Pågående

Du kanske också gillar

Nya annonser i Los Flamingos

Fler fastigheter i Los Flamingos

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området Los Flamingos, Benahavis. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i Los Flamingos området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i Los Flamingos fastighetsmarknaden som kan passa dina behov