Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Malibu, Marbella - Puerto Banus

Visar 1 fastighet till salu i Malibu, Marbella - Puerto Banus.

Malibu, Marbella - Puerto Banus - D3115

Duplex takvåning vid stranden med vacker havsutsikt i exklusiva Malibu, Puerto Banus,Marbella

Denna spektakulära lyxiga duplex takvåning med 3 sovrum erbjuds till försäljning i det exklusiva strandresidenset Malibu i Marbella, Costa del Sol. Det har fantastisk panoramautsikt över havet och marinan i...

  • D3115 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 327 m² Byggd
  • 110 m² Terrass

2 800 000 €

Malibu Urbanisation
Malibu Urbanisation

Malibu Urbanisation

Malibu Urbanisation, som ligger vid stranden nära Puerto Banus, är ett förstklassigt bostadsområde som erbjuder en exceptionell boendeupplevelse. Anläggningen grundades 2010 och består av 9 block med 72 enheter som erbjuder lugn havsutsikt, avskildhet och gott om utrymme. Här finns en rad lyxlägenheter med 2 till 4 sovrum, privata hissar, marmorgolv och unika terrasser. De boende har tillgång till två pooler, ett toppmodernt gym, ett spa och 24-timmars säkerhet. Malibu Urbanisation definierar den högsta standarden för lyx och komfort, vilket gör det till ett av Marbellas mest eftertraktade gated communities.

Läs mer

Fullständig beskrivning av Malibu Urbanisation

Om du letar efter ett liv i lugn och elegans är Malibu Urbanisation helt rätt för dig. Beläget i ett utmärkt läge bara några steg från stranden, dess utbud av lyxlägenheter gör att du kan välja den perfekta matchningen

Var ligger den?

Malibu Urbanisation ligger några minuters promenad från Puerto Banus och är ett bostadsområde vid stranden med otrolig havsutsikt. Det lyxiga Guadalpin Hotel ligger granne med urbanisationen och den populära Mistral Beach Restaurant och Beach Club ligger bara några steg bort. Malibu är bekvämt beläget vid strandpromenaden, vilket gör det möjligt att promenera till Puerto Banus, Marbella Center och San Pedro. Dessutom är A-7 den närmaste huvudvägen till komplexet, så att du enkelt kan utforska Costa del Sol. HC-sjukhuset ligger också en snabb bilresa bort, vilket ger sinnesro för många invånare i händelse av en nödsituation.

Hur ser planlösningen ut för Malibu?

Malibu byggdes 2010 och består av 9 bostadshus som bildar en U-form. Alla block har havsutsikt mot söder, sydost och sydväst, vilket garanterar vacker natur utanför ditt fönster, både Marbellas kustlinje och de afrikanska RIF-bergen. Det finns totalt 72 bostadsenheter, där varje block har 4 våningar med 2 lägenheter på varje våning. Eftersom varje bostadshus bara har 8 lägenheter kommer du säkert att leva ett lugnt och privat liv.

Malibu har 42 lägenheter med 2 sovrum, 26 lägenheter med 3 sovrum och endast 4 lägenheter med 4 sovrum. Som en allmän referenspunkt är lägenheterna med 2 sovrum på 220m2 plus terrassen, och det vanligaste valet. De största lägenheterna i komplexet finns i hörnblocken; block 1, 4, 5 och 9. Dessutom har vissa lägenheter sammanfogats, vilket gör dem extremt exklusiva och eftertraktade.

Vilka är de utmärkande egenskaperna?

Malibu prioriterar komfort och säkerhet för sina invånare med en rad tillgängliga bekvämligheter. Husägare har tillgång till 2 utomhuspooler, varav en är uppvärmd och den andra är en saltvattenpool. Malibu är också värd för ett av de bästa urbaniseringsgymmen i Marbella, som är 4 meter högt vilket ger plats för mycket naturligt ljus för ett uppfriskande träningspass och ett fantastiskt SPA med funktioner som en bastu, där du kan varva ner efter en lång dag. Tropiska trädgårdar pryder utrymmet och ger känslan av en exklusiv livsstil.

Det finns 24-timmars säkerhet, med bara 1 ingång, så att invånarna kan känna sig lugna alla tider på dygnet. Dessutom har varje lägenhet minst 2 parkeringsplatser i garaget och ett förråd.

Malibu har en mycket hög levnadsstandard, vilket gör det till ett av de mest lyxiga gated communities i Marbella.

Vilka är lägenheternas egenskaper?

Lägenheterna i Malibu finns i olika storlekar och layouter, med interiörer som är fyllda med ljus och följer en modern design. Varje lägenhet har en privat hiss med kod, vilket garanterar säkerheten, som ger direkt tillgång till lägenheten med en privat hall. Lägenheterna har marmorgolv, uppvärmning, utmärkt ljudisolering och förinstallerade musiksystem. Terrasser är också ett vanligt inslag. Lägenheter på nedre och första våningen har helt täckta terrasser, medan andra och tredje våningen har utomhusterrasser; oavsett vad du föredrar finns alternativen där.

Malibu fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Malibu lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 249m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Malibu är 249 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 2 033 000 €: Malibu lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €2 033 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 8 080 €: Det genomsnittliga priset på €8 080 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Malibu marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Malibu området.

Fastigheter i Malibu

Du kan fortsätta med din Malibu fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Malibu områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Malibu. Kontakta oss om du har några frågor om Malibu och Marbella (All) fastighetsalternativ.