Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Mirador del Paraiso, Benahavis

Visar 1 fastighet till salu i Mirador del Paraiso, Benahavis.

Ny annons
Mirador del Paraiso, Benahavis - D3881

Helt renoverad lyxlägenhet i strandnära urbanisering Mirador del Paraíso, Benahavis

Magnifik lägenhet belägen i det prestigefyllda Mirador del Paraíso i Benahavis. Fastigheten harmoniserar utsökt inredning med modern design och erbjuder ett rymligt och ljust vardagsrum omslutet av en lugn naturlig...

  • D3881 Ref.
  • 5 Sovrum
  • 5 Badrum
  • 270 m² Byggd
  • 269 m² Terrass

1 449 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Mirador del Paraiso fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Mirador del Paraiso lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 496m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Mirador del Paraiso är 496 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 622m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 622 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Mirador del Paraiso live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 1 725 000 €: Mirador del Paraiso lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 1 725 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 3 487 €: Det genomsnittliga priset på 3 487 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Mirador del Paraiso: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Mirador del Paraiso området.

Fastigheter i Mirador del Paraiso

Du kan fortsätta med din Mirador del Paraiso fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Mirador del Paraiso områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Mirador del Paraiso. Kontakta oss om du har några frågor om Mirador del Paraiso och Benahavis fastighetsalternativ.