Ny enastående villa för lyxliv, La Resina Golf, New Golden Mile, Estepona

1.600.000€

 • Ref. D2104
 • Sovrum 4
 • Badrum 4
 • byggd 537 m²
 • Interiör 404 m²
 • Terrass 133 m²
 • Tomt 1.145 m²

Villa till salu i New Golden Mile, Estepona

Denna högklassiga fastighet är idealisk för dem som söker ett modernt hem av högsta kvalitet med enastående karaktär i hjärtat av den gyllene triangeln (Marbella-Benahavis-Estepona), nära semesterorterna Estepona och Marbella, bara några minuter från charmiga San Pedro vid havet och glamorösa Puerto Banús. Det exklusiva området La Resina Golf & Country Club är mycket efterfrågat bland världens idrottare. Det nya lyxprojektet med heta fastigheter som erbjuder komfort och livsglädje i naturens sköte har redan fått smeknamnet “Athletes’ Heaven” och “Superstars Cul De Sac”, med grannar som den berömda portugisiska spelaren Cristiano Ronaldo, UFC-mästaren Conor McGregor, den före detta irländska fotbollsstjärnan Steven Carr, Tottenham-fotbollsspelaren Harry Winks och den berömda före detta danska målvakten Thomas Sorensen.

11 bostäder i projektet ligger intill golfbanan (och har tillträde) som anses vara en av Andalusiens bästa 9-håls golfbanor, skickligt utformad runt vackra sjöar och gamla olivträd. Dess skickliga landskapsplanering påminner om den berömda Augusta Golf Course, en av de mest kända och exklusiva i världen, som ligger i Georgia, USA. Detta har lett till att La Resina har fått det kärleksfulla smeknamnet “Little Augusta”. Ett nytt klubbhus erbjuder padeltennisbanor, SPA, gym och minimarket för de boende.

På en 1 145 m² stor tomt ligger det moderna hemmet med överlägsen lyx, komfort och stil som till perfektion kombinerar tidlös elegans med fantastiska moderna funktioner. En strikt vit fasad smälter på ett konstfullt sätt in i sin omgivning. Den centrala entrén i tre våningar imponerar i samma ögonblick som du kliver in. Ett elegant och fräscht schema med neutrala färger skapar en känsla av rymd och sofistikering. Genom att fokusera på en begränsad färgpalett, utrymme och form är den moderna inredningen enkel men konstnärlig, med fokus på stilfulla element och detaljer. Den spektakulära arkitekturen erbjuder rena, moderna linjer, ett öppet koncept för vardagsrum, eleganta svävande trappor, högt i tak och vidsträckta panoramafönster med utsikt över det glittrande Medelhavet, det legendariska La Concha-berget, golfbanans smaragdgröna mattor … Utsikten är oöverträffad, landskapet är bildskönt!

Den högklassiga herrgården i syd/västläge på 537 m² har ljusa och eleganta vardagsrum och matrum, det eleganta, toppmoderna köket, 4 sovrum (3 med badrum en-suite), 4 badrum och 1 toalett, 133 m² stora terrasser, tvättstuga, förråd och tvättstuga, en carport med 2 parkeringsplatser. Det har utformats minutiöst för att anpassa sig till dagens dynamiska livsstil, med en kombination av den senaste hemtekniken och sex underhållningsområden som kommer att hålla din familj och dina vänner underhållna, en funktionell vinkällare och ytterligare prisvärda paket som finns tillgängliga för att uppnå ditt drömhem, inklusive ett skräddarsytt gym, hemmabio och SPA-alternativ. Tänk dig att se soluppgången från din imponerande infinity-pool (direkt tillgång från ditt sovrum!) och beundra den hisnande utsikten över Medelhavet och den afrikanska kusten! Eller koppla av med ett glas champagne i din alldeles egna lugna fristad, en rymlig Zen-trädgård, eller sola, äta utomhus och njuta av de mest hisnande romantiska solnedgångarna från din fantastiska eldstad och dina utomhussalonger.

Tänk dig att se soluppgången från din imponerande infinitypool och beundra den hisnande utsikten över Medelhavet och den afrikanska kusten! Eller koppla av med ett glas champagne i din egen lugna fristad, en rymlig Zen-trädgård, eller sola, äta utomhus och njuta av de mest hisnande romantiska solnedgångarna från din fantastiska eldstad och dina utomhussalonger.

Det miljövänliga, energieffektiva huset erbjuder en unik livsupplevelse som kompletteras med exceptionellt höga kvaliteter och lyxiga moderna funktioner: högteknologiskt automationssystem för att styra belysning, luftkonditionering och underhållningssystem i hela huset, installation av höghastighetsinternet med fiberoptik, golvvärme i badrummen, hiss som förbinder tre våningar, automatiskt bevattningssystem, inbyggda garderober, LED-belyst uppfart, dubbla glasrutor, glasdörrar och fönster från golv till tak för att smälta in de utvändiga bostadsutrymmena i din inredning, etc.

Den dygnet runt öppna säkerhetstjänsten i det gated community, kontrollerad ingång, övervakningskameror och avancerade larm i huset ger dig sinnesfrid och håller ditt hem och din familj trygga och säkra.

En annan fördel. The New Golden Mile är ett mycket eftertraktat kommande område med stor investeringspotential, särskilt när en modern lyx ersätter den gamla skolan, och södra Spanien fortsätter att locka till sig världens crème de a crème med sitt gynnsamma klimat: naturligt, ekologiskt, socialt, politiskt och lagstiftningsmässigt.

Ditt drömhus är en verklighet!

Annonserad Mars, 2021

D2104 New Golden Mile, Villa i detalj

9 Foton Karta
 • Alarmsystem
 • Excellent condition
 • Golfutsikt
 • Golvvärme (badrum)
 • Havsutsikt
 • Hiss
 • Inbyggda garderober
 • Panoramautsikt
 • Saltvatten pool
 • Splitterny
 • Säkerhets övervakning 24h

Skatter och kostnader

 • Accepterat pris 1.600.000 €

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Om fastigheten

 • Simbassäng Privat
 • garage Carport
 • Trädgård Privat
 • Fastighetstyp Villa
 • Nivåer 3
 • Utsläpp Pågående

Nya annonser i New Golden Mile

Fler fastigheter i New Golden Mile

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området New Golden Mile, Estepona. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i New Golden Mile området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i New Golden Mile fastighetsmarknaden som kan passa dina behov