Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Puerto del Capitan, Benahavis

Viser 1 eiendom for salg i Puerto del Capitan, Benahavis.

Puerto del Capitan, Benahavis - D2514

Villa for salg i Puerto del Capitan, Benahavis

Villa til salgs i Puerto del Capitan, Benahavis med 4 soverom, 5 baderom, 4 baderom med eget bad, 1 toalett, innebygd 2020 og har basseng (privat), garasje (privat) og hage...

  • D2514 Referanse.
  • 4 Senge
  • 5 Bad
  • 1 000 m² Plot
  • 289 m² Bygget

€ 1 900 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Puerto del Capitan eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Puerto del Capitan luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 364m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Puerto del Capitan er 364 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 1.040m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 1.040 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Puerto del Capitan rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 2 300 000: Puerto del Capitan luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 2 300 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 6 326: Med et gjennomsnitt på € 6 326 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Puerto del Capitan: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Puerto del Capitan-området.

Puerto del Capitan eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Puerto del Capitan eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Puerto del Capitan nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Puerto del Capitan. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Puerto del Capitan og Benahavis eiendomsmuligheter.