Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Azahar de Marbella, Nueva Andalucia

Vertonen 1 woning te koop in Azahar de Marbella, Nueva Andalucia.

Azahar de Marbella, Nueva Andalucia - D3041

Stijlvol modern luxe appartement met panoramisch uitzicht op zee in Azahar de Marbella, Nueva Andalucia

Dit prachtige moderne appartement te koop is gelegen in Azahar de Marbella in Nueva Andalucia, een zeer gewilde wijk van Marbella gelegen net landinwaarts van het legendarische Puerto Banús. Alles...

  • D3041 Ref.
  • 2 Bedden
  • 2 Baden
  • 110 m² Gebouwd
  • 38 m² Terras

€ 1.190.000

Azahar de Marbella Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Azahar de Marbella Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 128m²: De gemiddelde woning in het Azahar de Marbella is 128 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde vraagprijs – € 799.000: Het luxe vastgoed in het Azahar de Marbella heeft een gemiddelde vraagprijs van € 799.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 6.242: Met een gemiddelde prijs van € 6.242 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Azahar de Marbella Live Market Report. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Azahar de Marbella.

Woningen in Azahar de Marbella

U kunt uw Azahar de Marbella zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Azahar de Marbella buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Azahar de Marbella. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Azahar de Marbella en Marbella (All).