Gloednieuwe luxe moderne villa in El Madroñal, Benahavis

Prijs op Aanvraag

 • Ref. D970
 • Bedden 5
 • Baden 5
 • Gebouwd 795 m²
 • Interieur 572 m²
 • Terras 223 m²
 • Perceel 2.600 m²

Villa te koop in El Madroñal, Benahavis

U bent klaar voor een nieuw, indrukwekkend huis op een ongeëvenaarde locatie. Maak kennis met de winnaar – koel en elegant eigentijds pand bekroond als de Best Single Residence op de International Property Awards van vorig jaar, het bereiken van de hoogst mogelijke accolade!

Het is echt gemaakt als een unieke en stijlvolle woning voor de zeer speciale luxe levensstijl. De onberispelijk ontworpen en prachtig gepresenteerde villa biedt een verbazingwekkende open woonruimte met een gemotoriseerd 7 m salonraam, een dubbel hoog plafond en een spectaculaire bio open haard tussen salon en eetkamer die leidt naar een al fresco eethoek en Varenna keuken met verfijnd Italiaans design, Gaggenau apparatuur en LED-verlichting onder het aanrecht, 4 slaapkamers en 5 badkamers (mogelijkheid van 5e slaapkamer suite), bijkeuken en technische ruimtes, garage voor 2 auto’s (64m2). Extra woonvertrekken zijn een fantastische bonus aan het hoofdgebouw. Een apart appartement met slaapkamer, woonkamer en badkamer kan worden gebruikt als gasten- of personeelsverblijf, kantoor of fitnesscentrum – de keuze is aan u!

Het onlangs voltooide milieuvriendelijke huis van 795 m² heeft een open indeling en royale proporties leefruimte, een panoramisch uitzicht en een overvloed aan natuurlijk licht dankzij het Schüco Sliding System met Panorama Design ramen van vloer tot plafond, het Paradox Alarmsysteem, het Daiken VRV verwarmings- en koelsysteem en de vloerverwarming op waterbasis, die aanzienlijk efficiënter is dan traditionele systemen.

Zonwerend glas voorkomt de hitte van de Andalusische zomer, en alle ramen voldoen aan de hoogste energie-efficiëntieklasse. De innovatieve verwarmings- en koelsystemen zijn de meest geavanceerde en efficiënte op de markt en maken gebruik van luchtwarmtepompen om water te verwarmen. Dit wordt meestal gebruikt in commerciële gebouwen, maar hier is het gecombineerd met een van de meest energiezuinige bouwsystemen die er zijn, met een Sismo-structuur met extra, 50% meer dan standaard akoestische en thermische isolatie. Dit helpt om tot 70% kosten te besparen in vergelijking met woningen van dezelfde grootte.

Elk ontwerpkenmerk is uitzonderlijk doordacht, en de beste materialen en merken zijn zorgvuldig gekozen: Fantini en Tres kranen en regendouches in de badkamers, op maat gemaakt interieur timmerwerk in Amerikaans notenhout, Lavastone en micro-cement afwerking op de muren. Ook de modernste technologie werd hier ingebouwd. Indrukwekkende verlichting van Delta Light wordt aangestuurd via het Control 4 Domotic systeem en alle kamers hebben een touch control panel. Veel spannende functies maken het pand helemaal exclusief.

De elegante schoonheid van de moderne stijl en het nieuwste ontwerp en de nieuwste technologie zetten zich buiten voort waar u een fantastische tijd in de buitenlucht kunt doorbrengen: 11m zout water zwembad met pre-installatie voor een warmtepomp en verzonken afdekking, chill out zone met bio open haard, een tuin en aangelegde tuinen met een aantal spectaculaire bomen zoals cipressen, palmen en oude olijfboom bij de ingang, buitenverlichting die zorgt voor een vleugje stijl en het creëren van een prachtig landschap dat ‘s nachts kan worden genoten. De villa is bereikbaar via een privéweg die alleen voor dit huis en een ander huis loopt, wat exclusiviteit en veiligheid biedt. Gelegen op de meest gewilde locatie binnen de prestigieuze luxe heuvel El Madroñal (vaak vergeleken met Californië of Zuid-Frankrijk), het beschikt over onmiskenbaar adembenemend uitzicht op zee en de bergen, rust en stilte, terwijl nog steeds dicht bij de ingang van de ontwikkeling.

Het is één van de 3 gelijkaardige topklasse eigendommen gelegen op percelen van 2.600 m², waarvan er één reeds verkocht is.

Genoteerd September, 2017

D970 El Madroñal, Villa in detail

27 Foto's Woningvideo Kaart

Over de woning

 • Bouwjaar 2017
 • Zwembad Privé
 • Garage Privé
 • Tuin Privé
 • Woningtype Villa
 • Emissies In uitvoering

Nieuw aanbod in El Madroñal

Meer woningen in El Madroñal

Vind alle beschikbare woningen in het gebied van El Madroñal, Benahavis. We hebben ook particuliere verkopen en nieuw aanbod in de El Madroñal gebied dat op de markt komt. Alstublieft neem contact op met ons team voor een grondige controle van elk van de woningen beschikbaar in de El Madroñal vastgoedmarkt dat aan uw eisen kan voldoen