Exclusief stuk grond met spectaculair uitzicht, Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile

1.808.000€

 • Ref. D1194
 • Perceel 1.808 m²

Perceel te koop in Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile

Bent u op zoek naar een echt exclusief perceel op een van de beste en prestigieuze locaties van het zuidelijke Middellandse Zeegebied? Mis deze uitstekende investeringskans niet en een opmerkelijke plek om uw permanente of vakantiehuis te bouwen!

Omgeven door een prachtig mediterraan landschap met een achtergrond van bergen, ligt een fantastisch perceel van 1.808 m² in een van de meest rustige en vredige gebieden van de wereldberoemde Golden Mile. Een van de voordelen van het perceel is het onvergetelijke adembenemende panoramische uitzicht op de Middellandse Zee tot aan de legendarische zuilen van Hercules die de Straat van Gibraltar bewaken, en de idyllische, beeldschone Andalusische omgeving met witgekalkte huizen met terracotta dakpannen, grote zwembaden en verzorgde subtropische tuinen. Stelt u zich eens voor, vanuit uw nieuwe huis kunt u de kustlijnen van twee continenten zien – Europa en Afrika, met het Rif gebergte in Marokko, evenals het prachtige symbool van Marbella La Concha berg, die verantwoordelijk is voor het microklimaat van het gebied.

De urbanisatie genaamd Rocio de Nagüeles is mooi, goed ingeburgerd en klassevol. Het is onlosmakelijk verbonden met het glamoureuze verleden van Marbella. Twee iconische hotels die Marbella op de kaart zetten als een glamoureuze badplaats, Marbella Club en Puente Romano, zullen beide zeer dicht bij uw nieuwe huis liggen en u al hun exclusieve diensten en luxe voorzieningen bieden. Op zeer korte afstand vindt u ook trendy bars, heerlijke cafés, tapas-bars, de beste restaurants, waaronder Michelin-sterren. Internationale scholen, zakencentra, gezondheidsklinieken, zandstranden met inbegrip van de blauwe vlag bekroond, hoge kwaliteit sport, strand en nachtclubs, modieuze designer boetieks, gemanicuurde golfbanen, alles is letterlijk minuten afstand. Het heeft een gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelweg en de nabijheid van alles wat het beste Zuid-Spanje kan bieden, chique en luxe van Puerto Banús, charme van Marbella oude centrum, natuurlijke schoonheid van de Sierra Blanca en La Concha berg.

Ideaal voor verdienstelijke mensen met vaste smaakvoorkeuren, die het uiterste comfort en uitzonderlijke kwaliteit van stressvrij leven zoeken.

Genoteerd Juli, 2018

D1194 Rocio de Nagüeles, Perceel in detail

12 Foto's Kaart

Belastingen en Kosten

 • Vraagprijs 1.808.000 €

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwe woningen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan voldaan moet worden. Deze informatie is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking uit de markt. Informatieblad beschikbaar, decreet 218/2005 11 okt..

Over de woning

 • Zwembad Nee
 • Garage Nee
 • Tuin Nee
 • Woningtype Perceel
 • Emissies In uitvoering
 • Eten & Drinken
 • Health & Wellness
 • Onderwijs
 • Shopping
 • Golf
 • Hotel

Misschien vindt u ook leuk

Nieuw aanbod in Rocio de Nagüeles

Meer woningen in Rocio de Nagüeles

Vind alle beschikbare woningen in het gebied van Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile. We hebben ook particuliere verkopen en nieuw aanbod in de Rocio de Nagüeles gebied dat op de markt komt. Alstublieft neem contact op met ons team voor een grondige controle van elk van de woningen beschikbaar in de Rocio de Nagüeles vastgoedmarkt dat aan uw eisen kan voldoen