Splitter ny luksusvilla i frontlinjen med fantastisk utsikt og Ibiza-sjarm, Finca Cortesin, Casares.

Splitter ny luksusvilla i frontlinjen med fantastisk utsikt og Ibiza-sjarm, Finca Cortesin, Casares.

€ 4 500 000

 • Referanse. D3430
 • Senge5
 • Bad5
 • Bygget655 m²
 • Terrasse82 m²
 • Plot1 690 m²
27 Bilder Kart

Villa for salg i Finca Cortesin, Casares

Denne spektakulære nye villaen med 5 soverom til salgs ligger på feriestedet Finca Cortesin i Casares, og utstråler sjarmen til boliger i Ibiza-stil. Den hvite, moderne strukturen, som er utsmykket med tradisjonelle middelhavssteiner, skaper en fengslende atmosfære hvor man kan nyte livet. Det spektakulære huset er omgitt av idyllisk andalusisk natur og lignende eliteeiendommer, og har en privilegert beliggenhet ved golfbanen i det eksklusive feriestedet. Det eksklusive inngjerdede komplekset byr på et prisbelønt luksushotell, eksklusive eiendommer, mesterskapsgolfbane, flotte spa- og treningsfasiliteter, strandklubb og shoppingområde. Alle slags tjenester og fasiliteter, vakre strender og golfbaner på Costa del Sol ligger i nærheten. Marbella, Estepona, Puerto Banus og Sotogrande ligger bare en kort kjøretur unna, Malaga flyplass er mindre enn en time unna og Gibraltar 15 minutter unna.

Den 655 m² store eiendommen ligger på en sjenerøs tomt på 1 690 m² og har en terrasse på 82 m² over to etasjer med direkte utgang til hagen fra bakkeplan. Arkitekturen skaper en beroligende atmosfære og en dyp kontakt med naturen. Den omhyggelig velstelte hagen er prydet med svaiende palmer og frodige blomsterbusker. Et fantastisk nullkantet basseng med LED-belysning innbyr til en forfriskende dukkert. På den overbygde terrassen kan du spise og slappe av utendørs. Interiøret utstråler raffinement med bruk av de fineste materialer og duse, nøytrale farger, noe som gir en følelse av luksus og en rolig og fredfull atmosfære. Den innbydende førsteetasjen består av en romslig stue, spisestue og kjøkken med stor takhøyde og mange vinduer som bader rommet i naturlig lys. Det moderne kjøkkenet er fullt utstyrt med toppmoderne hvitevarer fra Gaggenau. To gjesterom har direkte utgang til hagen. På villaens øvre plan ligger de resterende soverommene, som alle har eget bad. Gangbroen som forbinder rommene, gir en pittoresk utsikt over oppholdsrommet og skaper en innvendig balkonglignende opplevelse.

Den omhyggelig utformede, østvendte eiendommen kan skilte med vidstrakt utsikt over den smaragdgrønne golfbanen og den omkringliggende fjellkjeden, noe som gir et idyllisk bakteppe som utstråler ro og stillhet. Det miljøvennlige og energieffektive huset har mange luksuriøse detaljer og en privat innkjørsel som gjør det enkelt å parkere på tomten. Med sin ettertraktede beliggenhet i det eksklusive feriestedet Finca Cortesin Resort er denne villaen et sant fristed for familier eller de som ønsker å nyte den luksuriøse middelhavsstilen i all sin prakt.

Oppført November, 2023

Villa i Finca Cortesin, funksjoner og detaljer

 • Byggeår: 2018
 • Utslipp: Pågår
 • Frontline golf
 • Golfutsikt
 • Nytt

Skatter og kostnader

Salgsprisen inkluderer ikke kostnader eller avgifter. Tilleggskostnader for kjøperen: tinglysings- og notar gebyr, ITP 7% eller alternativt 10% moms og AJD (1,2% av kjøpesummen) på nye eiendommer og med forbehold om at noen krav må oppfylles. Det tas forbehold om feil, utelatelser, endringer, forhåndssalg eller tilbaketrekking fra markedet. Informasjons ark tilgjengelig, dekret 218/2005 11. oktober.

Du vil kanskje også like

Nye oppføringer i Finca Cortesin

Flere egenskaper til salgs i Finca Cortesin

Finn alle tilgjengelige eiendommer i området i Finca Cortesin, Casares. Vi kan også ha private salg eller nye oppføringer i Finca Cortesin Område som kommer på markedet. Vennligst Kontakt teamet vårt for en grundig gjennomgang av alle eiendommene som er tilgjengelige i Finca Cortesin eiendomsmarkedet som kan passe dine behov