Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i La Reserva de la Quinta, Benahavis

Viser 1 eiendom for salg i La Reserva de la Quinta, Benahavis.

Under kontrakt
La Reserva de la Quinta, Benahavis - D3311

Ulastelig middelhavsluksusvilla med panoramautsikt i La Reserva de la Quinta, Benahavis

En plettfri villa med 5 soverom tilbys for salg i det eksklusive boligområdet Reserva de la Quinta i Benahavis. Det lille inngjerdede området med bare 22 tomter (noen av dem...

  • D3311 Referanse.
  • 5 Senge
  • 5 Bad
  • 1 407 m² Plot
  • 536 m² Bygget

€ 2 395 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

La Reserva de la Quinta eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i La Reserva de la Quinta luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 327m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i La Reserva de la Quinta er 327 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 1.329m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 1.329 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i La Reserva de la Quinta rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 1 897 500: La Reserva de la Quinta luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 1 897 500, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 2 534: Med et gjennomsnitt på € 2 534 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i La Reserva de la Quinta: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i La Reserva de la Quinta-området.

La Reserva de la Quinta eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt La Reserva de la Quinta eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige La Reserva de la Quinta nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i La Reserva de la Quinta. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om La Reserva de la Quinta og Benahavis eiendomsmuligheter.