Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

3 Kommersiell for salg i Marbella (Alle)

Viser 3 kommersiell for salg i Marbella (Alle).

Ny oppføring
Elviria, Marbella Øst - D3935

Leilighetshotell til salgs Elviria Hills, Marbella Øst

Dette leilighetshotellet ligger i det prestisjefylte Elviria Hills, og tilbyr en uovertruffen opplevelse i hjertet av Costa del Sol. Bare 10 minutter fra det pulserende sentrum av Marbella og en...

  • D3935 Referanse.
  • 15 Senge
  • 15 Bad

€ 2 750 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

En guide til Marbellas beste beliggenheter

Vi har skreddersydd skreddersydde guider om Marbellas viktigste områder, med alt som er verdt å vite om Marbellas mest ettertraktede og attraktive beliggenhet.

Områdeguider Marbella, Juvelen på Costa del Sol

Det er ikke uten grunn at Marbella regnes som en av Spanias mest glamorøse byer. Byen ligger på sørspissen, bare en times kjøring fra Gibraltar og en kort fergetur fra den afrikanske kysten. Det nydelige været tiltrekker seg folk året rundt. Klimaet, som er en juvel ved Middelhavskysten, består av varme somre og milde vintre, med temperaturer som ikke er lavere enn 10 grader celsius i vintermånedene og 40 grader celsius om sommeren. Legg til et gjennomsnitt på 320 soldager i året, og du har virkelig et drømmested.

Etter Artur Loginov

Marbella (Alle) eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Marbella (Alle) eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Marbella (Alle) nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Marbella (Alle). Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Marbella (Alle) eiendomsmuligheter.