Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Tomter for salg i San Pedro de Alcantara

Viser 1 Tomter for salg i San Pedro de Alcantara.

Guadalmina Baja, San Pedro de Alcantara - D3079

Tomt for salg i Guadalmina Baja, San Pedro de Alcantara

Tomt til salgs i Guadalmina Baja, San Pedro de Alcantara. Dimensjoner: 2000m² tomt.

  • D3079 Referanse.
  • 2 000 m² Plot

€ 2 000 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

En guide til Marbellas beste beliggenheter

Vi har skreddersydd skreddersydde guider om Marbellas viktigste områder, med alt som er verdt å vite om Marbellas mest ettertraktede og attraktive beliggenhet.

Områdeguider San Pedro de Alcántara, Essensen av en spansk livsstil

San Pedro de Alcántara er essensen av den spanske livsstilen på Marbella-kysten. Byen ligger mellom Benahavís og Marbella, og atmosfæren og kulturen gjenspeiler den spanske kulturen og gir alle som besøker byen en autentisk andalusisk opplevelse. San Pedro de Alcántara er et ideelt område for familier som ønsker å bosette seg i Sør-Spania, og kan skilte med et bredt utvalg av aktiviteter.

Etter Artur Loginov

San Pedro de Alcantara eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt San Pedro de Alcantara eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige San Pedro de Alcantara nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i San Pedro de Alcantara. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om San Pedro de Alcantara eiendomsmuligheter.