Perceel met project voor een luxe villa met panoramisch uitzicht op zee en de bergen in Haza del Conde - Nueva Andalucía

Perceel met project voor een luxe villa met panoramisch uitzicht op zee en de bergen in Haza del Conde - Nueva Andalucía

€ 2.600.000

  • Ref. D3755
  • Perceel2.587 m²

Perceel te koop in Haza del Conde, Nueva Andalucia

Dit perceel van 2.587 m2 ligt in Haza del Conde in Nueva Andalucía, een urbanisatie in een rustige wijk in het hart van Nueva Andalucía. Het ligt heel dicht bij de populaire golfbanen van de Aloha Golf Club, de Real Club de Golf Las Brisas, Los Naranjos Campo de Golf en andere golfclubs van de Golfvallei van Nueva Andalucía.

Op dit prachtige perceel met project te koop kun je een villa van 2 verdiepingen bouwen met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op zee en de bergen, genietend van de heerlijke mediterrane levensstijl. Alle voorzieningen van Puerto Banus, het wereldberoemde mekka van chic en glamour liggen op ongeveer 10 minuten afstand, waaronder de stranden met blauwe vlag, stijlvolle beachclubs, het casino, de jachthaven met witte jachten en luxe auto’s, trendy nachtclubs, modieuze boetieks en gastronomische restaurants.

De voorzieningen en diensten van Nueva Andalucía zijn nog dichterbij en je hebt in de buurt of direct bij de hand verschillende winkelcentra, supermarkten, biologische cafés, sportfaciliteiten, bars en restaurants, internationale scholen, kleurrijke zaterdagmarkt, enz. Je rijdt in een paar minuten naar de badplaatsen San Pedro, Marbella en Estepona, en in minder dan een uur naar de internationale luchthavens van Malaga en Gibraltar.

Genoteerd April, 2024

Perceel in Haza del Conde, kenmerken en details

Belastingen en kosten

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwe woningen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan voldaan moet worden. Deze informatie is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking uit de markt. Informatieblad beschikbaar, decreet 218/2005 11 okt..

Rondleidingen door de omgeving Nueva Andalucía, De golfvallei

Bekend als de Golf Valley, is Nueva Andalucía een van de meest populaire woonwijken voor de lokale bevolking en buitenlanders. Genesteld aan de voet van de Sierra Blanca bergketen en gelegen aan de rand van Puerto Banús, is Nueva Andalucía een van Marbella's meest gewilde woonwijken. Door deze diepgaande gids te lezen, komt u te weten waarom Nueva Andalucía zo speciaal is, waarom zoveel mensen hier willen wonen en alles wat er te weten valt over de wijk.

Door Artur Loginov

  • Eat & Drink
  • Health & Wellness
  • Onderwijs
  • Shopping
  • Golf
  • Hotel

Nieuw aanbod in Nueva Andalucia

Meer woningen te koop in Haza del Conde

Vind alle beschikbare woningen in het gebied van Haza del Conde, Nueva Andalucia. We hebben ook particuliere verkopen en nieuw aanbod in de Haza del Conde gebied dat op de markt komt. Alstublieft neem contact op met ons team voor een grondige controle van elk van de woningen beschikbaar in de Haza del Conde vastgoedmarkt dat aan uw eisen kan voldoen

Gerelateerde verhalen
13 beste golfbanen in Marbella
#Top Gebieden van Marbella 13 beste golfbanen in Marbella