Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

3 Woningen te koop in La Mairena, Marbella Oost

Vertonen 3 woningen te koop in La Mairena, Marbella Oost.

Nieuw Aanbod
La Mairena, Marbella Oost - D3911

La Mairena: Klassieke residentie in een ongeëvenaarde natuurlijke enclave, op slechts 15 minuten van Marbella

Deze uitzonderlijke klassieke villa ligt op een schilderachtige heuvel in La Mairena en biedt een ongeëvenaarde levensstijl met adembenemend 180-graden panoramisch uitzicht, dat reikt van Fuengirola tot Marbella. De residentie...

 • D3911 Ref.
 • 6 Bedden
 • 5 Baden
 • 59.976 m² Perceel
 • 1.323 m² Gebouwd

€ 10.500.000

La Mairena, Marbella Oost - D3860

Bouwperceel in La Mairena, Marbella Oost

Ontdek een uitzonderlijke kans om een prachtig stuk grond te verwerven in de prestigieuze enclave La Mairena, Ojén. Met een indrukwekkende 15.700 vierkante meter biedt dit uitgestrekte terrein een uniek...

 • D3860 Ref.
 • 15.700 m² Perceel
 • 3.454 m² Bouwvolume

€ 2.355.000

La Mairena, Marbella Oost - D3729

Idyllische villa met 3 slaapkamers en indrukwekkend uitzicht op zee en de bergen in de gesloten urbanisatie La Mairena

Als je droomhuis een uniek huis is in een unieke enclave met indrukwekkend uitzicht op de Middellandse Zee, waar je jezelf kunt onderdompelen in het hart van de natuur omringd...

 • D3729 Ref.
 • 3 Bedden
 • 3 Baden
 • 390 m² Gebouwd
 • 286 m² Terras

€ 980.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

La Mairena Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de La Mairena Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

 • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 502m²: De gemiddelde woning in het La Mairena is 502 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
 • Gemiddelde perceelgrootte – 2.257m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 2.257 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het La Mairena over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
 • Gemiddelde vraagprijs – € 1.813.333: Het luxe vastgoed in het La Mairena heeft een gemiddelde vraagprijs van € 1.813.333, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
 • Prijs per vierkante meter – € 3.917: Met een gemiddelde prijs van € 3.917 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in La Mairena Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in La Mairena.

Woningen in La Mairena

U kunt uw La Mairena zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende La Mairena buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van La Mairena. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in La Mairena en Marbella (All).