Schitterend perceel & uniek project van villa in La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis

€ 1.900.000

  • Ref. D1283
  • Perceel3.456 m²

Perceel te koop in La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis

Dit prachtige perceel van 3.456 m² ligt in een pittoreske wijk met groene zones en volgroeide mediterrane dennenbossen in de plooien van een helling tussen het mooie San Pedro en de uitlopers van Serranía de Ronda. Door zijn verhoogde ligging en zuidelijke oriëntatie biedt het een spectaculair panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, de Andalusische heuvels en de bergen en groene tapijten van golfbanen.

Het perceel is alleen te koop met het project van een stijlvolle, moderne luxe design villa die 829 m² interieur biedt, prachtige terrassen en veranda’s van 490 m² en een modern zwembad van 58 m². Indrukwekkende woning van innovatief ontwerp zal bestaan uit ruime woon / eetkamer, 5 slaapkamers en 5 badkamers, 1 gastentoilet, 2 keukens en een enorme kelder (tuin niveau) dat beschikt over een lounge, home cinema, wijnkelder en bar, fitnessruimte, sauna, hammam, was-en opslagruimten, garage van 53 m². Beide verdiepingen hebben directe toegang tot de groene gazons, aangelegde tuinen, al fresco dineren paviljoen en het zwembad. Volgens het project zal de verbluffende sleutelklare optie € 6.500.000 kosten. En het is elke cent waard!

Recent gebouwd, omheind, met een controlepost ingang La Reserva de Alcuzcuz is een zeer veilige, groene en spectaculaire residentiële ontwikkeling gelegen op slechts een klein eindje rijden van de golfbanen, zandstranden, internationale scholen en Puerto Banus – het mekka van glamour, chique feesten, luxe merken en beroemdheden, evenals het charmante gastronomische dorp Benahavis en badplaatsen Estepona, Marbella en San Pedro. Door zijn verhoogde ligging biedt het een adembenemend, onbelemmerd panoramisch uitzicht op zee richting Gibraltar en de Afrikaanse kust, en op het schilderachtige Andalusische landschap. Het is vrij uniek, gemaakt in overeenstemming met de criteria van duurzaamheid, ecologie en bioklimatologische architectuur (lage bedrijfskosten door middel van royale zonne-energie systeem, externe en interne verlichting met de nieuwste energiebesparende technologie, biologische materialen, automatische tuin irrigatie van de hele ontwikkeling, etc.).

Zonder twijfel zal de woning van de 21e eeuw in de woonwijk van de 21e eeuw staan!

Genoteerd Oktober, 2018

D1283 La Reserva de Alcuzcuz, Perceel in detail

6 Foto's Kaart
  • Omheinde gemeenschap
  • Panoramisch uitzicht
  • Zeezicht

Belastingen en Kosten

  • Vraagprijs € 1.900.000

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwe woningen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan voldaan moet worden. Deze informatie is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking uit de markt. Informatieblad beschikbaar, decreet 218/2005 11 okt..

Over de woning

Nieuw aanbod in La Reserva de Alcuzcuz

Meer woningen in La Reserva de Alcuzcuz

Vind alle beschikbare woningen in het gebied van La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis. We hebben ook particuliere verkopen en nieuw aanbod in de La Reserva de Alcuzcuz gebied dat op de markt komt. Alstublieft neem contact op met ons team voor een grondige controle van elk van de woningen beschikbaar in de La Reserva de Alcuzcuz vastgoedmarkt dat aan uw eisen kan voldoen