Hedendaagse villa op het westen in La Resina Golf met uitzicht op de bergen en de golfbaan, Estepona.

Hedendaagse villa op het westen in La Resina Golf met uitzicht op de bergen en de golfbaan, Estepona.

€ 1.495.000

  • Ref. D3796
  • Bedden6
  • Baden5
  • Gebouwd352 m²
  • Perceel516 m²
42 Foto's Kaart

Villa te koop in La Resina Golf, Estepona Oost

De moderne villa met 6 slaapkamers ligt op het westen en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en golfbaan. La Resina Golf staat bekend om zijn rustige en exclusieve sfeer.

De woning van 352 m², gelegen op een perceel van 516 m², is een voorbeeld van moderne architectuur met zijn elegante ontwerp en open indeling die de binnen/buiten woonervaring verbetert. Het ontwerp is voorzien van hoogwaardige afwerking en ramen van vloer tot plafond, inclusief ruime terrassen van in totaal 152 m². Het interieur biedt een lichte woonkamer, een volledig uitgeruste open keuken, 6 serene slaapkamers en 5 badkamers. Exclusieve kenmerken van het pand zijn onder andere een dakterras met fitnessruimte en jacuzzi, wat de villa nog aantrekkelijker maakt.

De buitenruimtes van het pand zijn ontworpen voor ontspanning en entertainment, met ruime terrassen en een aantrekkelijke jacuzzi. De villa wordt omringd door aangelegde tuinen en biedt een ideale omgeving om buiten te dineren en te entertainen. De ligging in La Resina Golf is perfect voor golfliefhebbers en gezinnen, met de nabijheid van golfbanen van wereldklasse en essentiële faciliteiten.

Deze moderne villa belichaamt de essentie van luxe leven in Estepona. Met zijn geraffineerde ontwerp en uitzonderlijke voorzieningen is het een ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvol en comfortabel toevluchtsoord in een prestigieuze golfgemeenschap.

Genoteerd Mei, 2024

Villa in La Resina Golf, kenmerken en details

  • Emissies: In uitvoering
  • Alarm
  • Fitnessruimte
  • Golf uitzicht
  • Jacuzzi

Belastingen en kosten

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwe woningen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan voldaan moet worden. Deze informatie is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking uit de markt. Informatieblad beschikbaar, decreet 218/2005 11 okt..

Misschien vindt u ook leuk

Nieuw aanbod in Estepona Oost

Meer woningen te koop in La Resina Golf

Vind alle beschikbare woningen in het gebied van La Resina Golf, Estepona Oost. We hebben ook particuliere verkopen en nieuw aanbod in de La Resina Golf gebied dat op de markt komt. Alstublieft neem contact op met ons team voor een grondige controle van elk van de woningen beschikbaar in de La Resina Golf vastgoedmarkt dat aan uw eisen kan voldoen