Spectaculair perceel gelegen in een luxueus toevluchtsoord in Marbella met goedgekeurd villaproject.

Spectaculair perceel gelegen in een luxueus toevluchtsoord in Marbella met goedgekeurd villaproject.

Sold

De woning is niet langer beschikbaar
Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze soortgelijke woningen.

Ontdek ons Las Lomas del Marbella Club Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends, dat u een gedetailleerd overzicht biedt van de meest recente woningverkopen in Las Lomas del Marbella Club..

  • Ref. D3806
  • Perceel4.286 m²

Perceel te koop in Las Lomas del Marbella Club, Marbella Golden Mile

Dit prachtige perceel ligt in de prestigieuze Las Lomas del Marbella Club, op een ongeëvenaarde locatie, met uitzicht op de iconische moskee en op slechts een steenworp afstand van het gerenommeerde Hotel Puente Romano en de Marbella Club, samen met hun exclusieve beachclubs, restaurants met Michelin-sterren en chique boetieks.

Dit uitzonderlijke perceel met bouwvergunning voor een groot landgoed ligt op een uitgestrekt perceel en het villaproject van Tobal Architect zal worden verfraaid met twee zwembaden en een schilderachtig meer, waardoor een sfeer van rust en luxe wordt gecreëerd.

Stel je voor dat je door de deuren van je toekomstige huis stapt, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om de hoogste normen van weelde en verfijning te overtreffen. Van weidse leefruimtes versierd met de fijnste afwerking tot betoverende buitenretraites gehuld in groene schoonheid, dit is waar je dromen over luxe leven werkelijkheid worden.

Of je visie nu gericht is op een hedendaags meesterwerk dat de grenzen van architectonische innovatie verlegt of een tijdloos toevluchtsoord dat elegantie en verfijning uitstraalt, dit perceel biedt het ultieme blanco canvas voor je verbeelding.

Grijp deze zeldzame kans om uw claim te leggen in het illustere landschap van Marbella’s meest begeerde buurten. Til uw levensstijl naar nieuwe hoogten.

Genoteerd Mei, 2024

Perceel in Las Lomas del Marbella Club, kenmerken en details

Rondleidingen door de omgeving Marbella Golden Mile, Het meest bekende gebied van Marbella

De Marbella Golden Mile is de parel van Marbella en een van de eerste dingen die in je opkomen bij het noemen van deze stad. De beroemde strip, die dateert uit de jaren 1950, is een symbool geworden van ultieme luxe en exclusiviteit. Door middel van deze diepgaande gebiedsgids zult u alles te weten komen over deze gemeenschap vol glamour.

Door Artur Loginov

  • Eat & Drink
  • Health & Wellness
  • Onderwijs
  • Shopping
  • Golf
  • Hotel

Misschien vindt u ook leuk

Nieuw aanbod in Marbella Golden Mile

Gerelateerde verhalen