Ruim Penthouse met 3 slaapkamers en panoramisch uitzicht in Monte Halcones, Benahavis

Ruim Penthouse met 3 slaapkamers en panoramisch uitzicht in Monte Halcones, Benahavis

€ 980.000

 • Ref. D3629
 • Bedden3
 • Baden3
 • Gebouwd200 m²
 • Terras53 m²
39 Foto's Kaart

Duplex Penthouse te koop in Monte Halcones, Benahavis

Dit prachtige duplex penthouse met 3 slaapkamers is genesteld in de serene en exclusieve urbanisatie Monte Halcones, gelegen aan de oprijlaan van San Pedro de Alcántara richting Ronda. Omringd door weelderige groene gebieden, prestigieuze golfbanen en weelderige ontwikkelingen, staat dit pand als een baken van luxe wonen. De urbanisatie biedt directe toegang tot La Quinta, die leidt naar Nueva Andalucía, en beschikt over een handig winkelcentrum dat voorziet in alle dagelijkse behoeften.

Als onderdeel van een wooncomplex dat prat gaat op privacy en rust, met slechts 36 buren, worden bewoners voorzieningen geboden zoals een gemeenschappelijk zwembad, beveiliging en een parkeergarage – met twee aangewezen plaatsen voor dit penthouse direct aan de voorkant.

Bij binnenkomst onthult het penthouse een ruime hal die leidt naar een veelzijdige kamer, momenteel een kantoor, die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot slaapkamer, compleet met kasten. De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht en biedt panoramisch uitzicht op zee en de golfbaan. De woonkamer is zorgvuldig verdeeld in een eet-, ontspannings- en leesgedeelte, met een open haard, boekenkast en extra gemakken als een berging, badkamer en houtopslag onder de trap. De keuken is de droom van een culinaire liefhebber, ruim met veel opbergruimte en een centraal eiland.

De leefruimte buiten is al even indrukwekkend, met een groot terras verdeeld in overdekte en open gedeeltes, ideaal om buiten te eten of te zonnebaden. Een ruime slaapkamer met eigen badkamer en privéterras maakt de benedenverdieping nog aantrekkelijker.

Op de bovenverdieping bevindt zich de master suite, een heiligdom met een kleedkamer, een eigen badkamer en een groot terras met een jacuzzi, perfect om met een glas wijn te genieten van het adembenemende uitzicht op zee.

Uitzonderlijke kenmerken zijn onder andere Daikin airconditioning, vloerverwarming in de badkamers, prachtig interieur met exotisch Afrikaans Zebrano hout, een open haard, jacuzzi, dubbele beglazing, een alarmsysteem, terraszonwering en een hoogwaardige keuken met een eiland. Deze woning belooft een ongeëvenaarde woonervaring, een combinatie van luxe, comfort en exclusiviteit.

Genoteerd Februari, 2024

Duplex Penthouse in Monte Halcones, kenmerken en details

 • Niveaus: 2
 • Emissies: In uitvoering
 • Beveiligde woonwijk
 • Lift
 • Uitstekende staat
 • Verwarmd zwembad

Belastingen en kosten

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwe woningen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan voldaan moet worden. Deze informatie is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking uit de markt. Informatieblad beschikbaar, decreet 218/2005 11 okt..

Nieuw aanbod in Monte Halcones

Meer woningen te koop in Monte Halcones

Vind alle beschikbare woningen in het gebied van Monte Halcones, Benahavis. We hebben ook particuliere verkopen en nieuw aanbod in de Monte Halcones gebied dat op de markt komt. Alstublieft neem contact op met ons team voor een grondige controle van elk van de woningen beschikbaar in de Monte Halcones vastgoedmarkt dat aan uw eisen kan voldoen