State of Art design woningen in el Real de la Quinta

State of Art design woningen in el Real de la Quinta

€ 2.050.000

  • Ref. D0197-1
  • Bedden4
  • Baden2
  • Gebouwd482 m²
  • Terras265 m²
22 Foto's Kaart

Penthouse te koop in Real de La Quinta, Benahavis

Het nieuwe project in la Quinta Residential Country Club Resort vertegenwoordigt een aanzienlijke verbetering van het concept, de kwaliteit en de levensstijl binnen het resort.

Het eigentijdse ontwerp vangt de sensaties die deze toplocatie oproept, terwijl de natuurlijke materialen die in de constructie worden gebruikt een krachtige verbinding creëren met de natuurlijke omgeving.

Dit is een ontwikkeling die het traditionele leven overstijgt. Stel je een heiligdom voor waar elk detail getuigt van onze toewijding aan uitmuntendheid. Gelegen in een uitzonderlijke natuurlijke enclave begrensd door een spectaculair, panoramisch uitzicht op zee in het zuiden, de emblematische La Concha berg in het oosten en de Sierra de Las Nieves bergketen, een door UNESCO beschermde biosfeer en het 16e Nationale Park van Spanje, en het derde in Andalusië, in het noorden.

Hoewel het slechts enkele minuten van Marbella en Puerto Banús ligt, ademt het een andere, frissere lucht. Binnen de bewoners zul je je volledig ondergedompeld voelen in de natuur met de geuren en geluiden van het ongerepte platteland vanaf deze verhoogde positie.

Dit project biedt het beste van twee werelden. Dit moderne appartementencomplex met ultramoderne afwerking in de buurt van het Angsana Real de La Quinta Hotel en Branded Residences van de Banyan Tree Group geniet ook van een nauwe band met het natuurlijke landschap.

Of ze nu wandelen in het majestueuze landschap dat hun huis omringt of de korte rit naar Puerto Banús en Marbella nemen, ze hebben alles wat ze nodig hebben voor een leven van vrije tijd direct voor de deur.

En voor de digitale nomaden die ervoor kiezen om te werken

in deze ongelooflijke omgeving brengen onze geavanceerde breedbandverbindingen hen overal ter wereld waar ze maar willen – allemaal met ons uitzonderlijke uitzicht!

Genoteerd Februari, 2024

Penthouse in Real de La Quinta, kenmerken en details

Belastingen en kosten

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwe woningen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan voldaan moet worden. Deze informatie is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking uit de markt. Informatieblad beschikbaar, decreet 218/2005 11 okt..

Nieuw aanbod in Real de La Quinta

Meer woningen te koop in Real de La Quinta

Vind alle beschikbare woningen in het gebied van Real de La Quinta, Benahavis. We hebben ook particuliere verkopen en nieuw aanbod in de Real de La Quinta gebied dat op de markt komt. Alstublieft neem contact op met ons team voor een grondige controle van elk van de woningen beschikbaar in de Real de La Quinta vastgoedmarkt dat aan uw eisen kan voldoen