Uitstekend groot grondstuk in Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile

Uitstekend groot grondstuk in Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile

€ 1.828.000

  • Ref. D3232
  • Perceel1.828 m²

Perceel te koop in Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile

Dit is absoluut een unieke kans om een van de weinige onbebouwde percelen in de prestigieuze, gerenommeerde en chique wijk van Marbella te verwerven. Het aangeboden perceel is uitzonderlijk vanwege de benijdenswaardige locatie in het hart van de Golden Mile. Het perceel van 1.828 m2. Het is gelegen in de bevoorrechte wijk Nagüeles.

De locatie is prachtig. Je kunt echt je zegeningen tellen als je op deze fantastische plek woont, met de sprankelende Middellandse Zee voor je en de dramatische Andalusische bergen achter je, op slechts enkele minuten rijden van het oude centrum van Marbella (2 min) en de chique en glam van het wereldberoemde Puerto Banús (5 min). Als u om u heen kijkt, realiseert u zich dat u in het beste deel van de kosmopolitische plaats genaamd Marbella woont. Alle voorzieningen zullen dichtbij zijn …en wat voor voorzieningen! De mediterrane stranden, enkele van Marbella’s meest luxueuze vrijetijdsfaciliteiten die open zijn van zonsondergang tot zonsopgang, designer label boetieks, gemanicuurde golfbanen, iconische hotels Marbella Club Golf Resort & Spa (3 min) en Puente Romano Beach Resort (5 min) die crème de la crème aantrekken van over de hele wereld, zakencentra, Koninklijke Moskee, kunstgalerijen, de beste restaurants met internationale of traditionele Spaanse keuken, van Michelin-ster bekroonde plaatsen met de wereldberoemde chef-koks en sommeliers tot heerlijke cafés met gastronomische traktaties. Golden Mile is niet een locatie, het is een levensstijl!

Het is een perfecte keuze voor wie een luxewoning wil bouwen in een van de beste woonwijken van Marbella met een prachtig uitzicht op de bergen en de Middellandse Zee die het echt tot een buitengewone plek maken. Een van Marbella’s meest exclusieve en goed verbonden adressen biedt het speciale type van luxe – het echte geschenk van een luxueus leven te leiden, in een staat van groot comfort. Het perceel heeft al een project voor drie spectaculaire onafhankelijke villa’s met een bouwvergunning in plaats, gedetailleerd ontwerp en een complete aanbesteding voor de bouw. Het ontwerp kan enigszins worden aangepast aan de smaak en behoeften van de koper.

Genoteerd Augustus, 2023

Perceel in Rocio de Nagüeles, kenmerken en details

Belastingen en kosten

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwe woningen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan voldaan moet worden. Deze informatie is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking uit de markt. Informatieblad beschikbaar, decreet 218/2005 11 okt..

Rondleidingen door de omgeving Marbella Golden Mile, Het meest bekende gebied van Marbella

De Marbella Golden Mile is de parel van Marbella en een van de eerste dingen die in je opkomen bij het noemen van deze stad. De beroemde strip, die dateert uit de jaren 1950, is een symbool geworden van ultieme luxe en exclusiviteit. Door middel van deze diepgaande gebiedsgids zult u alles te weten komen over deze gemeenschap vol glamour.

Door Artur Loginov

  • Eat & Drink
  • Health & Wellness
  • Onderwijs
  • Shopping
  • Golf
  • Hotel

Misschien vindt u ook leuk

Nieuw aanbod in Marbella Golden Mile

Meer woningen te koop in Rocio de Nagüeles

Vind alle beschikbare woningen in het gebied van Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile. We hebben ook particuliere verkopen en nieuw aanbod in de Rocio de Nagüeles gebied dat op de markt komt. Alstublieft neem contact op met ons team voor een grondige controle van elk van de woningen beschikbaar in de Rocio de Nagüeles vastgoedmarkt dat aan uw eisen kan voldoen

Gerelateerde verhalen