The Courtyard - Exclusief perceel met uitzicht op zee en de bergen en zuidelijke oriëntatie in Sierra Blanca- Marbella
Drumelia Exclusive

The Courtyard - Exclusief perceel met uitzicht op zee en de bergen en zuidelijke oriëntatie in Sierra Blanca- Marbella

€ 10.000.000

 • Ref. D3709
 • Perceel4.021 m²

Perceel te koop in Sierra Blanca, Marbella Golden Mile

Omarm een werkelijk unieke kans om uw droomhuis te bouwen in de zeer gewilde Sierra Blanca. Dit fantastische perceel van 4.021 m², met panoramisch uitzicht op zee en de bergen, ligt in een van Marbella’s belangrijkste gemeenschappen, te midden van idyllisch Andalusisch natuurschoon en luxe eigendommen, bekend om zijn prachtige klassieke mediterrane stijl en spectaculaire hedendaagse architectuur, die past bij jouw toekomstige huis op maat.

Sierra Blanca heeft haar klasse en stijl door de jaren heen weten te behouden, en haar elegantie is verfijnd tot in de perfectie. De woongemeenschap kijkt uit over de Middellandse Zee en de kustlijn van twee continenten en geniet van het adembenemende uitzicht op de zee tot aan Afrika, het vredige Andalusische landschap en de legendarische La Concha berg, het beroemde symbool van Marbella. Je nieuwe villa zal ook het prachtige uitzicht op zee bewonderen, terwijl je toch snel in de stad bent.

Als je hier woont, hoef je je geen zorgen te maken over je veiligheid en krijg je maximale gemoedsrust dankzij het hoge beveiligingsniveau en de allesomvattende aanpak om de bewoners van de gated community veiligheid en comfort te bieden. Er zijn betrouwbare omheiningen, controleposten bij de ingang, 24-uurs bewaking door de eigen veiligheidsdiensten, mobiele patrouilles en intelligente alarmsystemen geïnstalleerd in de woningen van Sierra Blanca.

Genoteerd Maart, 2024

Perceel in Sierra Blanca, kenmerken en details

 • Emissies: In uitvoering
 • Beveiligde woonwijk
 • Panoramisch uitzicht
 • Uitzicht op zee

Belastingen en kosten

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwe woningen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan voldaan moet worden. Deze informatie is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking uit de markt. Informatieblad beschikbaar, decreet 218/2005 11 okt..

Rondleidingen door de omgeving Sierra Blanca, De perfecte gated community

In deze uitgebreide gids komt u alles te weten over Sierra Blanca. Het is een prestigieuze gemeenschap die wordt beschouwd als een van de meest luxueuze en gewilde in het Middellandse Zeegebied. Een centrum van rust en exclusiviteit, Sierra Blanca heeft alles wat nodig is voor een mooi leven.

Door Artur Loginov

 • Eat & Drink
 • Health & Wellness
 • Onderwijs
 • Shopping
 • Golf
 • Hotel

Misschien vindt u ook leuk

Nieuw aanbod in Marbella Golden Mile

Meer woningen te koop in Sierra Blanca

Vind alle beschikbare woningen in het gebied van Sierra Blanca, Marbella Golden Mile. We hebben ook particuliere verkopen en nieuw aanbod in de Sierra Blanca gebied dat op de markt komt. Alstublieft neem contact op met ons team voor een grondige controle van elk van de woningen beschikbaar in de Sierra Blanca vastgoedmarkt dat aan uw eisen kan voldoen

Gerelateerde verhalen