Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Altos de La Quinta, Benahavis

Visar 1 fastighet till salu i Altos de La Quinta, Benahavis.

Ny annons
Altos de La Quinta, Benahavis - D3944

Spektakulär utsikt över havet och bergen Takvåning med 3 sovrum Nyligen uppdaterad i Altos de la Quinta-Benahavis

Upplev lyx med denna magnifika takvåning med 3 sovrum på en komplett våning i Altos de la Quinta. Fördjupa dig i gott om utrymmen med mycket naturligt ljus. Njut av...

  • D3944 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 178 m² Byggd
  • 26 m² Terrass

998 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Altos de La Quinta fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Altos de La Quinta lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 235m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Altos de La Quinta är 235 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 550 000 €: Altos de La Quinta lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 550 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 2 340 €: Det genomsnittliga priset på 2 340 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Altos de La Quinta: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Altos de La Quinta området.

Fastigheter i Altos de La Quinta

Du kan fortsätta med din Altos de La Quinta fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Altos de La Quinta områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Altos de La Quinta. Kontakta oss om du har några frågor om Altos de La Quinta och Benahavis fastighetsalternativ.