Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Altos Reales, Marbella Golden Mile

Visar 2 fastigheter till salu i Altos Reales, Marbella Golden Mile.

Altos Reales, Marbella Golden Mile - D3480

Lyxvilla i medelhavsstil med havsutsikt i exklusiva Altos Reales, Golden Mile i Marbella

En vacker villa med 4 sovrum i medelhavsstil erbjuds till försäljning i det eftertraktade gated och bevakade samhället Altos Reales på Golden Mile i Marbella. Det avskilda, lugna och exklusiva...

 • D3480 Ref.
 • 4 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 950 m² Tomt
 • 580 m² Byggd

3 995 000 €

Altos Reales, Marbella Golden Mile - D124

Underbar lyxvilla i klassiskt medelhavsstil i Altos Reales, Golden Mile i Marbella

Detta fantastiska lyxiga hus till salu ligger i hjärtat av den berömda Golden Mile i Marbella. Det eleganta och gröna området har det glittrande Medelhavet framför sig och dramatiska andalusiska...

 • D124 Ref.
 • 5 Sovrum
 • 4 Badrum
 • 1 475 m² Tomt
 • 992 m² Byggd

4 500 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen
Lyxfastigheter till salu i Altos Reales
Lyxfastigheter till salu i Altos Reales

Lyxfastigheter till salu i Altos Reales

Altos Reales står som ett av Marbellas mest exklusiva och säkra bostadsområden, och Drumelia Real Estate är stolta över att erbjuda en prestigefylld samling av lyxfastigheter inom denna eftertraktade enklav. Känt för sin lugn, privatliv och fantastiska vyer, är Altos Reales en lyxoas bara några minuter från det livliga stadskärnan och den berömda Gyllene Milen. Vårt urval innehåller magnifika villor som exemplifierar designens och komfortens höjdpunkt, med frodiga anlagda trädgårdar, rymliga vardagsrum och ytskikt av högsta kvalitet. Husägare i Altos Reales gynnas av områdets 24-timmars säkerhet, välskötta gemenskapsområden och närheten till Marbellas bästa skolor, shopping, restauranger och stränder. Varje fastighet i vårt portfölj erbjuder en oöverträffad boendeupplevelse för de som söker en lugn reträtt utan att offra stadslivets bekvämligheter. Låt Drumelia guida dig till ditt perfekta hem i det exklusiva samhället Altos Reales.

Altos Reales fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Altos Reales lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 276m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Altos Reales är 276 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittlig tomtstorlek – 663m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 663 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Altos Reales live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
 • Genomsnittligt utropspris – 2 908 333 €: Altos Reales lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 2 908 333 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 12 357 €: Det genomsnittliga priset på 12 357 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Altos Reales: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Altos Reales området.

Fastigheter i Altos Reales

Du kan fortsätta med din Altos Reales fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Altos Reales områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Altos Reales. Kontakta oss om du har några frågor om Altos Reales och Marbella (All) fastighetsalternativ.