Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Beach Side New Golden Mile, Estepona

Visar 2 fastigheter till salu i Beach Side New Golden Mile, Estepona.

Ny annons
Beach Side New Golden Mile, Estepona - D3487

Helt ny ljus och modern lägenhet vid stranden, New Golden Mile i Estepona

Denna utsökta lägenhet med 3 sovrum på mellanvåningen till salu har ett privilegierat läge på första raden av en av Esteponas sandstränder. En nybyggd gated community på den prestigefyllda New...

 • D3487 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 131 m² Byggd
 • 59 m² Terrass

1 395 000 €

Beach Side New Golden Mile, Estepona - D3265

Strandnära lägenhet med fantastisk havsutsikt i Costalita del Mar, New Golden Mile, Estepona

En av de få återstående möjligheterna att bo i en fantastisk fastighet precis vid kanten av Medelhavets stränder!Denna strandlägenhet med 3 sovrum och fantastisk havsutsikt erbjuds till salu i Costalita...

 • D3265 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 154 m² Byggd
 • 40 m² Terrass

1 495 000 €

Beach Side New Golden Mile fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Beach Side New Golden Mile lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 2.513m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Beach Side New Golden Mile är 2.513 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittlig tomtstorlek – 4.125m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 4.125 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Beach Side New Golden Mile live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
 • Genomsnittligt utropspris – 14 900 000 €: Beach Side New Golden Mile lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €14 900 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 5 929 €: Det genomsnittliga priset på €5 929 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Beach Side New Golden Mile marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Beach Side New Golden Mile området.

Fastigheter i Beach Side New Golden Mile

Du kan fortsätta med din Beach Side New Golden Mile fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Beach Side New Golden Mile områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Beach Side New Golden Mile. Kontakta oss om du har några frågor om Beach Side New Golden Mile och Estepona fastighetsalternativ.