Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i El Campanario, Estepona Öst

Visar 1 fastighet till salu i El Campanario, Estepona Öst.

El Campanario, Estepona Öst - D3471

Helt ny fantastisk front-line golf modern lyxvilla i vackra El Campanario, Estepona

Ett fantastiskt och miljövänligt nytt modernt hus med 5 sovrum erbjuds till försäljning i El Campanario, Estepona. Området ligger mellan El Paraíso och stränderna på New Golden Mile och är...

  • D3471 Ref.
  • 5 Sovrum
  • 5 Badrum
  • 600 m² Tomt
  • 460 m² Byggd

2 150 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

El Campanario fastighetsmarknad

Viktiga insikter om El Campanario lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 538m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i El Campanario är 538 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 775m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 775 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i El Campanario live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 1 860 000 €: El Campanario lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 1 860 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 3 457 €: Det genomsnittliga priset på 3 457 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i El Campanario: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i El Campanario området.

Fastigheter i El Campanario

Du kan fortsätta med din El Campanario fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika El Campanario områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i El Campanario. Kontakta oss om du har några frågor om El Campanario och Estepona fastighetsalternativ.