Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Emare, Estepona Öst

Visar 1 fastighet till salu i Emare, Estepona Öst.

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen
Emare Urbanisation
Emare Urbanisation

Emare Urbanisation

Upplev symbolen för Medelhavets livsstil i den exklusiva urbaniseringen av EMARE, där lugn, avskildhet och en strand vid din tröskel väntar. Inbäddat mellan Estepona och Marbella på den prestigefyllda ”New Golden Mile”, erbjuder denna anmärkningsvärda utveckling korta restider till dina favorit bekvämligheter. Frontline strandläge ger direkt tillgång till ”Paseo Maritimo” för lugna promenader längs kusten, bara inom en minuts promenad. EMARE byggdes 2019 på en stor tomt på 20 000 m2 och har 28 exceptionellt rymliga lägenheter i 6 låghus, alla med 4 eller 5 generösa sovrum och ytor från 407 m2 till 840 m2. Den gated community garanterar lugn och lyx, med 24/7 säkerhet, stora gemensamma grunder och en fantastisk uppvärmd infinity edge pool med fascinerande havsutsikt. Modern teknik med hemautomatisering, dolda högtalare och LED-belysning berikar varje bostad, medan stora marmorgolv och toppmoderna Miele-apparater i köket ger en extra touch av elegans. Biometrisk skanneråtkomst förbättrar säkerheten och erbjuder en unik och säker livsstil för alla boende på EMARE. Upptäck den perfekta blandningen av sofistikering och kust charm, och omfamna den oöverträffade Marbella livsstil i dessa extraordinära strandnära bostäder.

Läs mer

EMARE Urbanisering

Vill du ha en strand precis utanför dörren? Den exklusiva utvecklingen av ”Emare” erbjuder sina invånare lugn, avskildhet och det bästa av Medelhavet livsstil bara några minuter från alla dina favorit bekvämligheter.

Var ligger Emare?

Emare Urbanisation är bekvämt beläget mellan Estepona och Marbella på den prestigefyllda ”New Golden Mile” som erbjuder sina invånare korta restider till alla deras föredragna bekvämligheter. Eftersom tomten ligger vid stranden kan de boende direkt gå till ”Paseo Maritimo” för en promenad och njuta av stranden utanför dörren inom en gångminut.

A-7 är den närmaste huvudvägen till detta exklusiva läge och förbinder sina invånare med alla intressanta platser på Costa Del Sol. Flera golfbanor, gamla stan i Estepona och internationella skolor samt olika shoppingalternativ kan nås efter en kort bilresa. Och för sinnesro – det närmaste sjukhuset ligger bara 5 minuters bilresa från Emare.

Vad är layouten på Emare?

Urbanisationen byggdes 2019 på en stor tomt på över 20 000 m2 och består av 6 små kvarter i låga byggnader, med totalt 28 mycket stora lägenhetshus precis vid stranden. Alla bostäder har antingen 4 eller 5 rymliga sovrum och ytor mellan 407 m2 och 840 m2. Dessutom finns det minst 3 underjordiska parkeringsplatser och tillgång till ett privat förråd i källaren via en intern hiss.

Vilka är de utmärkande egenskaperna?

Emare är en gated community som ger den perfekta balansen mellan lugn och lyx. Tack vare det otroliga läget precis vid stranden kan invånarna njuta av närheten till stranden eller gångvägen ”Paseo Maritimo”. Samhället erbjuder en gated entré med 24/7 säkerhet, stora gemensamma grunder och en stor uppvärmd infinity edge pool som mäter 37m x 9m och skryter med otrolig havsutsikt. Detta är den perfekta platsen för alla som vill njuta av den unika Marbella-livsstilen.

Vilka är lägenheternas egenskaper?

Bostäderna i urbanisationen har alla ytor som är jämförbara med en villa, vilket ger gott om utrymme för ett bekvämt boende. De har modern teknik med hemautomatisering, dolda högtalare och den senaste LED-tekniken för indirekt belysning. Golven är gjorda av stora marmorplattor och köket har toppmoderna vitvaror från Miele.

För extra säkerhet finns det möjlighet att få tillgång till lägenheten via en biometrisk skanner.

Varje lägenhet i Emare har toppmoderna material och erbjuder sina invånare en unik livsstil.

Fastigheter i Emare

Du kan fortsätta med din Emare fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Emare områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Emare. Kontakta oss om du har några frågor om Emare och Estepona fastighetsalternativ.