Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Epic Marbella by Fendi, Marbella Golden Mile

Visar 1 fastighet till salu i Epic Marbella by Fendi, Marbella Golden Mile.

Epic Marbella by Fendi, Marbella Golden Mile - D3153

Spektakulär modern takvåning med lyxiga funktioner på Golden Mile i Marbella

Denna vackra bostad med 3 sovrum och 2 plan erbjuds till försäljning på den berömda Golden Mile i Marbella. Det är ett av de mest uppskattade och eftertraktade områdena på...

  • D3153 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 468 m² Byggd
  • 268 m² Terrass

3 950 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen
Epic Marbella Urbanisation
Epic Marbella Urbanisation

Epic Marbella Urbanisation

Upplev epitetet lyxigt boende på Epic Marbella, en orörd samling av tidlösa bostäder designade för ultimat komfort och extravagans. Inbäddat i Marbellas uppskattade Golden Mile, bara 800 meter från stranden, levererar Epic Marbella en anmärkningsvärd livsstil med bekvämligheter i världsklass, hisnande vyer och enkel tillgång till lokala attraktioner. Denna distinkta utveckling, med 74 exklusiva bostäder med 56 designade av kända Fendi Casa, lovar en oöverträffad levnadsupplevelse. Epic Marbella är berikat med frodiga tropiska trädgårdar, ett gym i världsklass, ett spa-område och ett EPIC Sports Center, och tillgodoser alla aspekter av en väl avrundad livsstil. Bostäderna erbjuder 3 till 8 sovrum med högt i tak, omfattande terrasser, privata pooler och fantastisk utsikt över havet och bergen. Med gott om parkeringsplatser, förråd och avancerade funktioner garanterar Epic Marbella den ultimata lyxiga livsstilen i Marbella.

Läs mer

Epic Marbella

Epic Marbella är en helt ny samling av tidlösa bostäder, där lyx möter komfort.
Enastående utsikt och otroliga bekvämligheter gör detta samhälle till ett av ett slag, med boende som får överdådig behandling.

Var är det beläget?

Epic ligger på Golden Mile i Marbella, bara 800 meter från stranden. Beläget i ett utmärkt läge, omgiven av bekvämligheter som kaféer, restauranger, livsmedelsbutiker och nattklubbar, har man allt man kan behöva för att leva ett bekvämt liv precis utanför dörren. Dessutom kan man befinna sig i världskända Puente Romano på bara 3 minuter, och livliga Puerto Banus ligger bara 5 minuter bort.

Vad är layouten för Epic Marbella?

Epic Marbella har 74 bostäder, varav 56 har designats av det prestigefyllda Fendi Casa. Utvecklingen är uppdelad i tre faser som varierar beroende på bostadsstilar och färdigställandedatum.
Fas 1 slutfördes 2021 och består av 18 lägenheter fördelade på 5 block.
Fas 2 och 3 består av duplexlägenheter med 28 lägenheter vardera. Fas 2 beräknas vara klar sommaren 2023 och fas 3 sommaren 2024.
Alla lägenheter har havsutsikt eller utsikt över La Concha-bergen.

Vilka är de utmärkande egenskaperna?

Det här bostadsområdet har extraordinära egenskaper, med stort fokus på de boendes behov. Välskötta tropiska trädgårdar pryder bostäderna och skapar en harmonisk blandning med naturen. När det gäller bekvämligheter finns ett spa-område med behandlingsrum, två hamam och två bastur, samt en 25 m lång inomhuspool. Fitness är nyckeln till att hålla sig frisk, och Epics gym i världsklass med Techno gymutrustning gör det möjligt för dig att göra det. Om du hellre vill ägna dig åt en annan sport är det också möjligt: EPIC Sports Center erbjuder basket, CrossFit, yoga, pilates och till och med en golfsimulator.
Känslan av gemenskap kommer inte att gå förlorad i Epic Marbella, eftersom det finns en uppsjö av gemensamma utrymmen att umgås och njuta av.

Coworking-utrymmet är den perfekta platsen om du arbetar hemifrån, och den sociala klubben är platsen att vara om du hoppas kunna träffa nya människor. Föräldrar kan koppla av i GastroBar, som erbjuder cocktails, bakverk och läckra måltider, medan deras barn leker i Kids Club.
Bostäderna har också en reception med conciergeservice samt 24-timmars säkerhet. En hydraulisk hiss och hjärtskyddssystem finns också tillgängliga. Allt som allt är livet i Epic Marbella just så episkt.

Vilka är egenskaperna hos fastigheterna?

Fastigheterna i fas 1 har 3 till 5 sovrum, högt i tak och stora terrasser med utsikt över havet och bergen. Det finns också en gemensam utomhuspool för de boende.
Bostäderna i fas 2 och 3 har designats och inretts av Fendi Casa och erbjuder lägenheter med mellan 3 och 8 sovrum. Omfattande terrasser, dubbel takhöjd och privata pooler utgör ytorna, som sträcker sig från 400m2 och 1000m2.

Alla lägenheter har också tillgång till 2 till 4 parkeringsplatser och ett eller två förråd.

Sammantaget har fastigheterna följande planlösningar.

Det finns 42 Garden Residences, som ligger på två hela våningar och har en extra stor täckt och öppen terrass samt en privat trädgård. De har också 165m2 källarutrymme, med möjlighet att anpassa det till ett underhållningsrum, gym, hemmabio eller vad du än kan behöva. Den totala ytan är mer än 400 m2.

EPIC har 22 stora takvåningar, som erbjuder entréhallar med dubbla höjder och stora vardagsrum. De är fördelade på två våningar; en huvudvåning och en solariumvåning. Solariumvåningen har en privat avsvalkningspool och möjlighet att installera en bar eller grillplats. 10 Sky Villas finns i komplexet, som är utsökt inredda dubbla takvåningar.

De har 900 m2 byggyta och mer än 400 m2 solarium med privat infinitypool och barområden. Dessa bostäder har stora marmorplattor, panoramautsikt på varje våning och en privat avsvalkningspool och terrassbar med integrerade pergolaer.

EPIC Marbella är en extremt lyxig utveckling som erbjuder den högsta livskvaliteten i Marbella

Fastigheter i Epic Marbella by Fendi

Du kan fortsätta med din Epic Marbella by Fendi fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Epic Marbella by Fendi områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Epic Marbella by Fendi. Kontakta oss om du har några frågor om Epic Marbella by Fendi och Marbella (All) fastighetsalternativ.