Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i La Quinta Hills, Benahavis

Visar 2 fastigheter till salu i La Quinta Hills, Benahavis.

La Quinta Hills, Benahavis - D3521

Charmig renoverad Boho-inspirerad lägenhet i La Quinta Hills

Välkommen till La Quinta Hills, en vackert renoverad lägenhet som enkelt kombinerar modernt boende med en touch av boho charm. Denna lägenhet på bottenvåningen ligger i det natursköna Benahavis-området och...

 • D3521 Ref.
 • 2 Sovrum
 • 2 Badrum
 • 100 m² Byggd
 • 60 m² Terrass

585 000 €

La Quinta Hills, Benahavis - D3344

Renoverad modern lägenhet med panoramautsikt över havet till salu i La Quinta Hills, Benahavis

Letar du efter ett vackert hem i ett trevligt läge på bergssidan, nära stränderna, golfbanorna och alla bekvämligheter? Då kan denna lägenhet med 3 sovrum till salu i La Quinta...

 • D3344 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 160 m² Byggd
 • 43 m² Terrass

759 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

La Quinta Hills fastighetsmarknad

Viktiga insikter om La Quinta Hills lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 187m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i La Quinta Hills är 187 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittligt utropspris – 1 200 000 €: La Quinta Hills lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €1 200 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 6 417 €: Det genomsnittliga priset på €6 417 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i La Quinta Hills marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i La Quinta Hills området.

Fastigheter i La Quinta Hills

Du kan fortsätta med din La Quinta Hills fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika La Quinta Hills områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i La Quinta Hills. Kontakta oss om du har några frågor om La Quinta Hills och Benahavis fastighetsalternativ.