Sofistikerad modern tvåvåningslägenhet på bottenvåningen med havsutsikt, La Quinta, Benahavis

2.400.000€

 • Ref. D0150-2
 • Sovrum 3
 • Badrum 3
 • byggd 359 m²
 • Interiör 265 m²
 • Terrass 94 m²

Ground Floor Duplex till salu i La Quinta, Benahavis

Vill du ha en privilegierad livsstil i ett exceptionellt vackert område mellan havet och bergen, med oändlig panoramautsikt över Medelhavet och den afrikanska kusten?

Denna fantastiska moderna lägenhet på bottenvåningen till salu i La Quinta, Benahavis, är en dröm som snart kan bli verklighet. Den magnifika fastigheten är under uppbyggnad och förväntas vara färdig i mars 2022. Takvåningen har en fantastisk havsutsikt och är “crème de la crème” av 7 stora lägenheter i ett trevåningshus med spa- och avkopplingsfaciliteter: ett fullt utrustat gym med de senaste maskinerna, bastu och ångbastu. Den vackra fasaden och stenväggarna smälter perfekt samman med en utomhuspool som kommer att behandlas med ett saltelektrolysesystem och omges av en förtrollande subtropisk trädgård.

Residenset bygger på hållbarhet och respekt för miljön och kommer att bli ett av de mest exklusiva komplexen inom den berömda La Quinta Golf Resort. Det har utformats med de senaste arkitektoniska trenderna, progressiva moderna byggtekniker och innovativa funktioner för din komfort i åtanke. Vid byggandet används de bästa moderna materialen och naturliga element av sten och trä. En annan fördel är att fastigheterna i det gated community är helt skyddade med ett modernt översvämningsskydd och inbrottslarm.

Den stora och ljusa takvåningen i två våningar på 514 m² kommer att erbjuda en kombination av spektakulär modern design och härlig medelhavs charm. De exceptionellt stora vardagsrummen och matplatserna och de rymliga terrasserna på 287 m² beundrar den hisnande panoramiska havsutsikten. Det generösa eleganta vardagsrummet med öppen planlösning består av en rymlig entréhall, ett vardagsrum med högt i tak, biologisk öppen spis och TV-rum, en matsal och ett modernt, skräddarsytt och elegant kök med hög standard, utrustat med en ö/bar/frukosthörna. Det skjutbara panoramafönstret som går från golv till tak öppnas automatiskt via fjärrkontroll för att möjliggöra en fullständig integrering av den stora utomhusterrassen i lägenheten, vilket skapar en känsla av frihet. Du kan äta middag utomhus med familjen eller koppla av med ett glas vin i relaxhörnan och beundra den fantastiska utsikten. Den fantastiska takvåningen kommer att ha 2 gästsviter med utgång till terrassen och det stora sovrummet på 42 m² med ett omklädningsrum i ek, ett badrum (elegant dubbelt handfat med ett inbyggt träskåp under, ett fristående badkar, termostatkranar, elektriska handdukstorkar) med privat terrass och utomhusdusch, och kommer också att ha tillgång till huvudterrassen med söder- och västerläge.

Den inre flytande trappan leder till den 197 m² stora takterrassen med underhållningsområde och den mest hisnande utsikten. De lugna neutrala färgerna förstärker känslan av rymd och ger en perfekt bakgrund för eleganta accenter. Den miljövänliga och energieffektiva fastigheten drar nytta av högkvalitativ utrustning, inredning och apparater och många lyxiga funktioner som gör det möjligt att bo bekvämt: hiss, avancerade möbler och inredning, luftkonditionering, golvvärme, inbyggda garderober, dubbelglas, integrerad etanolkamin, solarium, förrådsrum, 2 parkeringsplatser med individuell laddning för elbil, etc. För golfspelare ingår en registrerad buggy i lägenheten.

Ett av de mest exklusiva komplexen i den berömda La Quinta Golf Resort har utformats med hänsyn till de senaste arkitektoniska trenderna, progressiva moderna byggtekniker och innovativa funktioner - allt för din komfort!

Det här området, som är idealiskt beläget intill Golf Valley, lockar golfentusiaster (en gång till och med prins Charles) med sin 27-håls golfbana, golfakademin och faciliteterna på den lyxiga Westin La Quinta Golf & SPA Resort, ett verkligt wellnessparadis. Det är bara 12 minuter från Marbella och mindre från Puerto Banús med all dess lyx och äventyr, och San Pedro som lyckas behålla sitt spanska arv och förbli trogen sina kulturella rötter och samtidigt har genomgått förändringar som ökar dess attraktionskraft, till exempel den dynamiska och uppdaterade San Pedro Boulevard.

Allt finns nära till hands: stränder med blå flagg, andra populära golfklubbar, trendiga barer och utmärkta restauranger, internationella skolor, stormarknader, designbutiker, privata kliniker, färgglada loppmarknader, kasino, nattklubbar och strandklubbar osv. Gibraltars flygplats, Malagas flygplats och höghastighetstågstationen ligger på mindre än en timmes avstånd. Som du kan se är läget oslagbart.

Omgiven av viktiga kommersiella områden, shoppingområden och andra vackra moderna eller traditionella medelhavsfastigheter, kommer detta läge på den prestigefyllda sydkusten att ge dig allt du behöver för den mest sofistikerade och höga levnadsstandarden som kallas “Marbella livsstil”.

Annonserad April, 2021

D0150-2 La Quinta, Ground Floor Duplex i detalj

10 Foton Karta
 • Dubbelfönster
 • Excellent condition
 • Funktionshindrade
 • Gym
 • Havsutsikt
 • Hiss
 • Inhägnat bostadsområde
 • Kurort - SPA
 • Panoramautsikt
 • Splitterny

Skatter och kostnader

 • Accepterat pris 2.400.000 €
 • Sophantering 18 € / år

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Om fastigheten

 • Byggnadsår 2022
 • Simbassäng Gemensam
 • garage Privat
 • Trädgård Gemensam
 • Fastighetstyp Ground Floor Duplex
 • Nivåer 2
 • Utsläpp Pågående

Nya annonser i La Quinta

Fler fastigheter i La Quinta

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området La Quinta, Benahavis. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i La Quinta området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i La Quinta fastighetsmarknaden som kan passa dina behov