Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

4 Fastigheter till salu i La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis

Visar 4 fastigheter till salu i La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis.

La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis - D3172

Snygg och modern lyxvilla med panoramautsikt över havet i La Reserva del Alcuzcuz, Benahavis

En modern herrgård med 9 sovrum erbjuds till försäljning i La Reserva del Alcuzcuz, ett mycket eftertraktat gated community med lugna, familjevänliga gator med lägenheter, villor och tomter belägna i...

 • D3172 Ref.
 • 9 Sovrum
 • 9 Badrum
 • 3 560 m² Tomt
 • 1 158 m² Byggd

11 900 000 €

La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis - D1944

Lyxig modern villa i La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis

Denna helt nya lyxvilla ligger på toppen av kullen i naturreservatet Alcuzcuz, har 6 våningar och är vänd mot söder, vilket ger utsökt havsutsikt och sol hela dagen. Det finns...

 • D1944 Ref.
 • 12 Sovrum
 • 14 Badrum
 • 3 116 m² Tomt
 • 2 214 m² Byggd

12 700 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen
La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis - D1283

Fantastisk tomt och unikt projekt för en villa i La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis

Denna underbara och generösa tomt på 3 456 m² ligger i ett pittoreskt område med grönområden och uppvuxna medelhavstallskogar i en sluttning mellan vackra San Pedro och Serranía de Rondas...

 • D1283 Ref.
 • 3 456 m² Tomt

2 600 000 €

Lyxfastigheter till salu i La Reserva de Alcuzcuz
Lyxfastigheter till salu i La Reserva de Alcuzcuz

Lyxfastigheter till salu i La Reserva de Alcuzcuz

La Reserva de Alcuzcuz är en gömd skatt i bergen i Benahavís, där Drumelia Real Estate med stolthet presenterar en utsökt samling lyxfastigheter. Denna privata och inhägnade gemenskap erbjuder en fridfull tillflyktsort med hisnande utsikt över Medelhavet och de omgivande tallskogarna. Vårt urval inkluderar de finaste fastigheterna, var och en med sin unika blandning av arkitektonisk innovation och tidlös elegans. Från rymliga, moderna egendomar med toppmodern teknik och design till majestätiska hem som utstrålar medelhavskänslans, lovar varje fastighet högsta lyx och komfort. Med generösa tomter, oändliga pooler och sömlösa inomhus-utomhus-utrymmen är livet i La Reserva de Alcuzcuz synonymt med frid och exklusivitet. Bara en kort bilresa från glamouren i Puerto Banús och den charmiga gamla staden Marbella kan invånarna njuta av den perfekta balansen mellan naturlig ro och tillgång till högkvalitativa bekvämligheter. Lita på Drumelia för att guida dig till ditt oöverträffade fristad i den prestigefyllda La Reserva de Alcuzcuz.

Läs mer

La Reserva de Alcuzcuz – Lugn och Lyx i Benahavís

Var är det beläget?

La Reserva de Alcuzcuz är en exklusiv bostadsklyfta belägen i de idylliska bergen i Benahavís, en charmig by i Costa del Sol-regionen i Spanien. Denna prestigefyllda gemenskap erbjuder en harmonisk blandning av frid och lyxliv, samtidigt som den är bekvämt nära Marbella och Puerto Banús.

Vad är utformningen av La Reserva de Alcuzcuz?

La Reserva de Alcuzcuz är känt för sina fridfulla omgivningar, frodiga landskap och lyxiga fastigheter som ger invånarna en privat och fridfull livsstil.

Vilka är de utmärkande funktionerna?

Detta eftertraktade bostadsområde karakteriseras av dess betoning på natur, exklusivitet och högkvalitativa bekvämligheter.

 • Naturskönhet: La Reserva de Alcuzcuz omges av orörd natur, vilket ger invånarna möjlighet att njuta av den andalusiska landsbygdens skönhet, måleriska vandringsleder och panoramautsikt över Medelhavet.
 • Exklusivitet och Sekretess: Inhägnade samhällen inom La Reserva de Alcuzcuz säkerställer högsta säkerhet och integritet, vilket gör det till ett idealiskt val för dem som söker en fridfull och avskild livsstil.

Vad är fastighetens funktioner?

Fastigheter i La Reserva de Alcuzcuz är utformade för att smidigt smälta samman med den naturliga miljön samtidigt som de erbjuder lyxiga och bekväma bostadsutrymmen.

 • Villor: Utforska ett urval av utsökta villor, var och en placerad på generösa tomter med privata pooler, välskötta trädgårdar och hisnande vyer över Medelhavskusten.

Anmärkningsvärda bostadsområden:

 • Villor i La Reserva de Alcuzcuz: Villorna inom La Reserva de Alcuzcuz är kända för sina rymliga layouter, raffinerade interiörer och en sömlös anslutning till den naturliga miljön. Varje villa erbjuder en unik upplevelse av lyxliv mitt i naturens fridfullhet.

La Reserva de Alcuzcuz erbjuder en enastående blandning av lugnt boende och lyx, vilket gör det till ett idealiskt val för dem som söker både frid och sofistikerad. Oavsett om du letar efter en lyxig villa med panoramautsikt eller en fridfull reträtt nära Marbella erbjuder La Reserva de Alcuzcuz en extraordinär livsstil på Costa del Sol.

La Reserva de Alcuzcuz fastighetsmarknad

Viktiga insikter om La Reserva de Alcuzcuz lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 1.061m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i La Reserva de Alcuzcuz är 1.061 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittlig tomtstorlek – 2.682m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 2.682 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i La Reserva de Alcuzcuz live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
 • Genomsnittligt utropspris – 4 397 000 €: La Reserva de Alcuzcuz lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €4 397 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 4 123 €: Det genomsnittliga priset på €4 123 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i La Reserva de Alcuzcuz marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i La Reserva de Alcuzcuz området.

Fastigheter i La Reserva de Alcuzcuz

Du kan fortsätta med din La Reserva de Alcuzcuz fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika La Reserva de Alcuzcuz områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i La Reserva de Alcuzcuz. Kontakta oss om du har några frågor om La Reserva de Alcuzcuz och Benahavis fastighetsalternativ.