Utmärkt tomt med havs- och bergsutsikt till salu i Los Flamingos Golf Resort, Benahavis

890 000 €

  • Ref. D2848
  • Tomt1 195,12 m²

Tomt till salu i Los Flamingos, Benahavis

Denna tomt på 1 195 m² i söder/österläge erbjuds till försäljning i det exklusiva gated bostadsområdet Los Flamingos Golf Resort i Benahavis, inbäddat i bergen ovanför New Golden Mile, halvvägs mellan Puerto Banus och Estepona. Det har utsikt över Medelhavet och de fridfulla bergen.

Omgiven av den vackra naturen i Benahavis kommun och de högklassiga fastigheterna i det prestigefyllda området, har det en enkel tillgång till stränderna, golfbanorna och de bästa fritids- och gastronomiska alternativen på Costa del Sol. Det tar bara några minuter att köra till stranden och alla bekvämligheter, 15 minuter till centrumen i Marbella och Estepona och mindre än 10 minuter till legendariska Puerto Banus, San Pedro de Alcantara och Golf Valley of Nueva Andalucia.

Denna prestigefyllda utveckling kommer att erbjuda dig en anmärkningsvärd livsstil. Du kan spela golf på en av de tre 18-håls golfbanorna, njuta av det toppmoderna Villa Padierna SPA, tillbringa dagen på Beach Club eller beundra solnedgångarna medan du äter på en av de utmärkta restaurangerna i denna resort i världsklass. Området är skyddat av 24-timmars säkerhet och har övervakningskameror. Du kommer att njuta av dess säkerhetsnivå, lugn och skönhet.

Att köpa en tomt eller ett hus i Los Flamingos är också en bra långsiktig investeringsmöjlighet. Hela dalen utvecklas enligt en generalplan, vilket garanterar hög standard, fantastisk panoramautsikt och gott om öppna ytor för all utveckling.

Annonserad November, 2022

D2848 Los Flamingos, Tomt i detalj

15 Foton Karta Områdesvisning
  • Havsutsikt
  • Inhägnat bostadsområde
  • Surveillance cameras

Skatter och kostnader

  • Accepterat pris 890 000 €

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Om fastigheten

Nya annonser i Los Flamingos

Fler fastigheter i Los Flamingos

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området Los Flamingos, Benahavis. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i Los Flamingos området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i Los Flamingos fastighetsmarknaden som kan passa dina behov