Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Marbella Club Hills, Benahavis

Visar 1 fastighet till salu i Marbella Club Hills, Benahavis.

Marbella Club Hills, Benahavis - D3582

Helt ny takvåning med 3 sovrum och oslagbar havsutsikt, i Marbella Club Hills, Benahavis.

Upptäck denna helt nya takvåning med 3 sovrum till salu i Benahavis natursköna kullar, en pärla i en arkitektoniskt slående utveckling av åtta moderna byggnader. Här förenas modern design med...

  • D3582 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 4 Badrum
  • 146 m² Byggd
  • 223 m² Terrass

995 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Marbella Club Hills fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Marbella Club Hills lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 376m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Marbella Club Hills är 376 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 1 450 000 €: Marbella Club Hills lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €1 450 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 3 856 €: Det genomsnittliga priset på €3 856 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Marbella Club Hills marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Marbella Club Hills området.

Fastigheter i Marbella Club Hills

Du kan fortsätta med din Marbella Club Hills fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Marbella Club Hills områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Marbella Club Hills. Kontakta oss om du har några frågor om Marbella Club Hills och Benahavis fastighetsalternativ.