Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Monte Halcones, Benahavis

Visar 2 fastigheter till salu i Monte Halcones, Benahavis.

Monte Halcones, Benahavis - D3629

Rymlig takvåning med 3 sovrum och panoramautsikt i Monte Halcones, Benahavis

Denna magnifika duplex takvåning med 3 sovrum till salu ligger i den lugna och exklusiva Monte Halcones urbaniseringen, belägen på uppstigningen från San Pedro de Alcántara mot Ronda. Omgiven av...

 • D3629 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 200 m² Byggd
 • 53 m² Terrass

1 050 000 €

Monte Halcones, Benahavis - D2081

Fantastisk "Duplex in the Sky" med havsutsikt i exklusiva Monte Halcones

Detta fantastiska duplex på 402 m² är känt som "takvåningen i himlen" och är ett hem med exceptionell komfort och skönhet. Det ligger på en höjd på kanten av en...

 • D2081 Ref.
 • 5 Sovrum
 • 4 Badrum
 • 402 m² Byggd
 • 74 m² Terrass

1 250 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Monte Halcones fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Monte Halcones lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 356m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Monte Halcones är 356 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittlig tomtstorlek – 552m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 552 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Monte Halcones live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
 • Genomsnittligt utropspris – 2 572 500 €: Monte Halcones lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 2 572 500 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 6 974 €: Det genomsnittliga priset på 6 974 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Monte Halcones: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Monte Halcones området.

Fastigheter i Monte Halcones

Du kan fortsätta med din Monte Halcones fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Monte Halcones områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Monte Halcones. Kontakta oss om du har några frågor om Monte Halcones och Benahavis fastighetsalternativ.