Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Monte Paraiso, Marbella Golden Mile

Visar 1 fastighet till salu i Monte Paraiso, Marbella Golden Mile.

Monte Paraiso, Marbella Golden Mile - D2996

Vacker, renoverad lyxig lägenhet på bottenvåningen i Monte Paraiso, Marbellas Golden Mile

Denna lyxiga lägenhet på bottenvåningen är till salu i den prestigefyllda urbanisationen Monte Paraiso på den berömda Golden Mile i Marbella. Du kommer att bo i ett säkert bostadsområde med...

  • D2996 Ref.
  • 4 Sovrum
  • 5 Badrum
  • 294 m² Byggd
  • 73 m² Terrass

3 495 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen
Monte Paraiso
Monte Paraiso

Monte Paraiso

Upptäck lyxlivet på Monte Paraiso, ett exklusivt och ultra-säkert gated community som symboliserar paradiset på jorden. Inbäddat i kullarna som gränsar till Sierra Blanca, och nära den berömda Marbella Golden Mile, erbjuder denna oas av sofistikering den perfekta blandningen av komfort och bekvämlighet. Med bara tre minuters bilresa till den prestigefyllda Swans International School och nära till en uppsjö av restauranger och livsmedelsbutiker, Monte Paraiso tillgodoser invånarnas alla behov. Denna privata fastighet består av 84 lägenheter och duplex-penthus och utstrålar exklusivitet samtidigt som den står på ett rymligt landskap som rymmer exceptionella bekvämligheter. Här finns en privat 90-håls golfbana med klubbhus, restaurang och ångbastu. Fyra utomhuspooler, en inomhuspool, grönskande gemensamma trädgårdar, 24-timmars säkerhet och en dedikerad conciergetjänst förhöjer boendeupplevelsen. Omfamna traditionell medelhavscharm i dessa rymliga lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum med marmorentréer och ljusa färgpaletter, vilket säkerställer att Monte Paraiso är det perfekta hemmet för alla livsstilar.

Läs mer

Monte Paraiso

Det exklusiva, ultra-säkra gated community Monte Paraiso är paradiset på jorden. Det är utformat för att uppfylla alla dina behov och är den perfekta platsen att bo på.

Var är det beläget?

Området ligger nära den berömda Golden Mile i Marbella och är inbäddat i en sluttning som gränsar till Sierra Blanca. Med bara tre minuters bilresa från den prestigefyllda Swans International School, och nära till alla slags restauranger och livsmedelsbutiker, är livet i Monte Paraiso fyllt med komfort, med invånarnas behov som en prioritet.

Hur ser planlösningen ut i Monte Paraiso?

Monte Paraiso är en extremt privat fastighet, som också är extremt säker. 84 lägenheter och duplex-penthouse avgränsar området och höjer exklusiviteten.

Vilka är de utmärkande dragen?

Monte Paraiso ligger på en stor yta, vilket möjliggör en uppsjö av bekvämligheter som är tillgängliga för sina invånare. Det mest imponerande är förmodligen en privat 90-håls golfbana med tillhörande klubbhus, restaurang och ångbastu. Det finns också fyra utomhuspooler och en inomhuspool. De lummiga gemensamma trädgårdarna bevakas av 24 timmars säkerhet och en conciergetjänst finns tillgänglig för de boende att använda.

Vilka är fastigheternas egenskaper?

Fastigheterna i Monte Paraiso följer en traditionell medelhavsstil, med marmorentréer och ljusa färgpaletter. Lägenheterna är också stora och har mellan 2, 3 eller 4 sovrum. Som sådan finns det något som passar för alla behov i Monte Paraiso.

Monte Paraiso fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Monte Paraiso lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 148m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Monte Paraiso är 148 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 1 672 500 €: Monte Paraiso lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €1 672 500 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 11 221 €: Det genomsnittliga priset på €11 221 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Monte Paraiso marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Monte Paraiso området.

Fastigheter i Monte Paraiso

Du kan fortsätta med din Monte Paraiso fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Monte Paraiso områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Monte Paraiso. Kontakta oss om du har några frågor om Monte Paraiso och Marbella (All) fastighetsalternativ.