Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Real de La Quinta, Benahavis

Visar 2 fastigheter till salu i Real de La Quinta, Benahavis.

Real de La Quinta, Benahavis - D0179-1

Vacker helt ny lägenhet i Real de La Quinta, Benahavís

Denna fantastiska lägenhet med 3 sovrum på bottenvåningen i ett nytt modernt bostadsområde i ett prestigefyllt område i La Quinta, Benahavis-Marbella, är redo för dig år 2025. Den kommer att...

 • D0179-1 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 2 Badrum
 • 147 m² Byggd
 • 80 m² Terrass

1 225 000 €

Real de La Quinta, Benahavis - D1981

Helt ny hållbar lyxvilla med panoramautsikt över havet i Real de La Quinta, Benahavis

Denna lyxiga villa i modern stil erbjuds till försäljning i det nya högklassiga bostadsområdet Real de La Quinta i Benahavis. Urbaniseringen ligger inne i golfresorten i de idylliska foten av...

 • D1981 Ref.
 • 4 Sovrum
 • 4 Badrum
 • 2 406 m² Tomt
 • 498 m² Byggd

Pris vid visat intresse

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Real de La Quinta fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Real de La Quinta lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 157m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Real de La Quinta är 157 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittligt utropspris – 1 525 000 €: Real de La Quinta lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €1 525 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 9 713 €: Det genomsnittliga priset på €9 713 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Real de La Quinta marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Real de La Quinta området.

Fastigheter i Real de La Quinta

Du kan fortsätta med din Real de La Quinta fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Real de La Quinta områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Real de La Quinta. Kontakta oss om du har några frågor om Real de La Quinta och Benahavis fastighetsalternativ.