Utmärkt stor tomt i Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile

Utmärkt stor tomt i Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile

1 808 000 €

  • Ref. D3231
  • Tomt1 808 m²
2 Foton Karta Områdesvisning

Tomt till salu i Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile

Detta är definitivt ett unikt tillfälle att förvärva en av de få obebyggda tomterna i det prestigefyllda väletablerade, eleganta området i Marbella. Den erbjudna tomten är verkligen exceptionell för sitt avundsvärda läge i hjärtat av Golden Mile. Tomten på 1 808 m2. Den ligger i det privilegierade området Nagüeles.

Läget är underbart. Du kan verkligen räkna dina välsignelser om du bor på denna fantastiska plats, med det glittrande Medelhavet framför och dramatiska andalusiska berg bakom, bara några minuters bilresa till Marbellas gamla centrum (2 min) och chic och glam i det världsberömda Puerto Banús (5 min). När du ser dig omkring inser du att du bor i den bästa delen av den kosmopolitiska plats som kallas Marbella. Alla bekvämligheter kommer att vara nära … och vilka bekvämligheter! Medelhavsstränderna, några av Marbellas lyxigaste fritidsanläggningar som är öppna från skymning till gryning, designermärkesbutiker, välskötta golfbanor, ikoniska hotell Marbella Club Golf Resort & Spa (3 min) och Puente Romano Beach Resort (5 min) som lockar crème de la crème från hela världen, affärscentra, kungliga moskén, konstgallerier, de bästa restaurangerna med internationellt eller traditionellt spanskt kök, från Michelin-stjärniga ställen med världsberömda kockar och sommelierer till härliga kaféer med gourmetgodis. Golden Mile är inte en plats, det är en livsstil!

Det är ett perfekt val för dem som vill bygga ett lyxigt hem i ett av Marbellas bästa bostadsområden med magnifik utsikt över bergen och Medelhavet som gör det verkligen till en extraordinär plats. En av Marbellas mest exklusiva och välanslutna adresser ger den speciella typen av lyx – den verkliga gåvan att leva ett lyxigt liv, i ett tillstånd av stor komfort. På tomten finns redan ett projekt för tre spektakulära oberoende villor med en byggnadslicens på plats, detaljerad design och ett komplett anbud för byggandet. Utformningen kan ändras något i enlighet med köparens smak och behov.

Annonserad Augusti, 2023

Tomt i Rocio de Nagüeles, funktioner och detaljer

Skatter och kostnader

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Områdesvisningar Marbella Golden Mile, Det mest kända området i Marbella.

Marbella Golden Mile är Marbellas pärla och en av de första saker som man tänker på när man nämner staden. Den berömda sträckan, som går så långt tillbaka som till 1950-talet, har blivit en symbol för ultimat lyx och exklusivitet. Genom denna djupgående områdesguide kommer du att bli väl förtrogen med allt som finns att veta om detta glamourfyllda samhälle.

Av Artur Loginov

  • Eat & Drink
  • Health & Wellness
  • Utbildning
  • Shopping
  • Golf
  • Hotell

Du kanske också gillar

Nya annonser i Marbella Golden Mile

Fler fastigheter till salu i Rocio de Nagüeles

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i Rocio de Nagüeles området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i Rocio de Nagüeles fastighetsmarknaden som kan passa dina behov

Relaterade stories