Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Supermanzana H, Nueva Andalucia

Visar 1 fastighet till salu i Supermanzana H, Nueva Andalucia.

Supermanzana H, Nueva Andalucia - D3098

Vacker renoverad lyxvilla med utsikt över golf och berg i Nueva Andalucia, Marbella

Denna villa till salu med 5 sovrum ligger i Supermanzana H i Golf Valley i Nueva Andalucia, ett av de mest populära områdena i Marbella, och har en charmig andalusisk...

  • D3098 Ref.
  • 5 Sovrum
  • 4 Badrum
  • 883 m² Tomt
  • 333 m² Byggd

2 500 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Supermanzana H fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Supermanzana H lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 656m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Supermanzana H är 656 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.587m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.587 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Supermanzana H live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 3 350 000 €: Supermanzana H lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 3 350 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 5 107 €: Det genomsnittliga priset på 5 107 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Supermanzana H: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Supermanzana H området.

Fastigheter i Supermanzana H

Du kan fortsätta med din Supermanzana H fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Supermanzana H områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Supermanzana H. Kontakta oss om du har några frågor om Supermanzana H och Marbella (All) fastighetsalternativ.