Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Ventura del Mar, Marbella - Puerto Banus

Visar 1 fastighet till salu i Ventura del Mar, Marbella - Puerto Banus.

Kontrakt undertecknat
Ventura del Mar, Marbella - Puerto Banus - D2476

Strandnära lyxig tvåvånings takvåning i Ventura del Mar, Puerto Banus, Marbella

Detta lyxiga duplex-penthouse till salu vid stranden ligger i ett förstklassigt komplex vid havet i ett av de mest prestigefyllda områdena i Marbella och hela Medelhavsregionen, Puerto Banus. Det strandnära...

  • D2476 Ref.
  • 5 Sovrum
  • 5 Badrum
  • 475 m² Byggd
  • 128 m² Terrass

2 750 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen
Ventura del Mar
Ventura del Mar

Ventura del Mar

Upptäck lyxigt boende vid stranden i Ventura del Mar, där läget är suveränt och erbjuder oslagbar tillgång till det pulserande hjärtat av Marbella. Detta tidlösa bostadsområde byggdes mellan 1999 och 2001 av den berömda arkitekten Melvin Villarroel Roldan och är en värdefull pärla som ligger inbäddad längs strandpromenaden i Nueva Andalucia. Med direkt tillgång till stranden, en kort promenad till Puerto Banus och bara fem minuters bilresa till San Pedro de Alcantara har du tillgång till det bästa av spansk kultur och bekvämligheter. Med 86 lägenheter fördelade på 23 000 m2 omsorgsfullt anlagd mark är Ventura del Mar en symbol för exklusivitet, förstärkt av direkt tillgång till strandpromenaden och en mängd exceptionella bekvämligheter. Fördjupa dig i lugnet i frodiga tropiska trädgårdar prydda med naturliga dammar och en mängd växter. Här finns två utomhuspooler, varav en snart kommer att vara uppvärmd, samt gym, bastu och turkiskt bad. Säkerheten är av största vikt med övervakningskameror, en gated entré och 24-timmars säkerhet, medan en bekväm concierge-service förhöjer det dagliga livet. Klassisk medelhavsarkitektur smälter sömlöst in i omgivningen och kompletteras av marmorgolv med golvvärme, terrasser och takvåningar med två våningar och hisnande utsikt. Upplev den högsta nivån av komfort och lyx, där strandnära boende möter tidlös elegans på Ventura del Mar.

Läs mer

Ventura del Mar

Läget är avgörande när man väljer var man ska bo, och Ventura del Mar har ett oslagbart läge. Otroliga bekvämligheter omger samhället och överbryggar klyftan mellan komfort och lyx.

Var är det beläget?

Detta anrika bostadsområde byggdes mellan 1999 och 2001 av arkitekten Melvin Villarroel Roldan och är en pärla i Marbella. Ventura del Mar ligger på strandpromenaden, vilket ger direkt tillgång till stranden, och finns i Nueva Andalucia. En kort promenad från Puerto Banus finns bekvämligheterna i detta livliga område inom räckhåll. San Pedro de Alcantara ligger fem minuters bilresa bort, där du kommer i kontakt med den sanna spanska kulturen. Ventura del Mar har ett utmärkt läge med ännu bättre utsikt och är extremt eftertraktat.

Vad är layouten för Ventura del Mar?

Det strandnära bostadsområdet har 23 000 m2 mark och totalt 86 lägenheter, vilket ger exklusivitet och avskildhet. Invånarna har direkt tillgång till strandpromenaden, vilket är bekvämt eftersom allt kan nås till fots. De bekvämligheter som erbjuds inom urbanisationen är av högsta klass, skapade med komfort i åtanke.

Vilka är de utmärkande egenskaperna?

Ventura del Mar är en oas av lugn och har fantastiska tropiska trädgårdar, prydda av naturliga dammar och med 200 olika typer av växter. Två utomhuspooler finns i området, varav en snart kommer att vara uppvärmd. Dessutom finns det ett gym, bastu och turkiskt bad på plats, med duschar och omklädningsrum tillgängliga att använda.

För sinnesfrid finns övervakningskameror i hela fastigheten, förutom att det är en gated community med 24-timmars säkerhet. En conciergetjänst är också tillgänglig för att göra livet enklare.

Vilka är fastighetens egenskaper?

Lägenheterna i Ventura del Mar följer en klassisk medelhavspalett och smälter sömlöst in i omgivningen. Alla bostäder har marmorgolv med golvvärme, och många bostäder är utrustade med terrasser. Takvåningarna är byggda över 2 våningar, med 2 sovrum på nedre våningen och ett sovrum och terrass på översta våningen. Alla boende har tillgång till underjordisk parkering.

Fastigheter i Ventura del Mar

Du kan fortsätta med din Ventura del Mar fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Ventura del Mar områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Ventura del Mar. Kontakta oss om du har några frågor om Ventura del Mar och Marbella (All) fastighetsalternativ.