Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Bahia de Marbella, Marbella Øst

Viser 1 eiendom for salg i Bahia de Marbella, Marbella Øst.

Bahia de Marbella, Marbella Øst - D2660

Villa for salg i Bahia de Marbella, Marbella Øst

Villa til salgs i Bahia de Marbella, Marbella Øst med 7 soverom, 7 baderom, 7 baderom med eget bad, 1 toalett, innebygd 2001 og har basseng (privat), garasje (privat) og...

  • D2660 Referanse.
  • 7 Senge
  • 7 Bad
  • 1 153 m² Plot
  • 706 m² Bygget

€ 4 950 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Bahia de Marbella eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Bahia de Marbella luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 665m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Bahia de Marbella er 665 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 1.322m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 1.322 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Bahia de Marbella rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 7 500 000: Bahia de Marbella luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 7 500 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 11 278: Med et gjennomsnitt på € 11 278 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Bahia de Marbella: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Bahia de Marbella-området.

Bahia de Marbella eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Bahia de Marbella eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Bahia de Marbella nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Bahia de Marbella. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Bahia de Marbella og Marbella (All) eiendomsmuligheter.