Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Bahia de Marbella, Marbella Öst

Visar 1 fastighet till salu i Bahia de Marbella, Marbella Öst.

Bahia de Marbella, Marbella Öst - D2660

Stilfullt familjehus med hög standard vid stranden i Bahia de Marbella, Marbella Öst

Detta hus till salu i medelhavsstil ligger i ett etablerat område i Marbella Öst. De lyxiga egenskaperna och närheten till en av Marbellas bästa stränder gör denna fastighet unik och...

  • D2660 Ref.
  • 7 Sovrum
  • 7 Badrum
  • 1 153 m² Tomt
  • 706 m² Byggd

5 500 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Bahia de Marbella fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Bahia de Marbella lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 665m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Bahia de Marbella är 665 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.322m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.322 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Bahia de Marbella live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 7 500 000 €: Bahia de Marbella lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €7 500 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 11 278 €: Det genomsnittliga priset på €11 278 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Bahia de Marbella marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Bahia de Marbella området.

Fastigheter i Bahia de Marbella

Du kan fortsätta med din Bahia de Marbella fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Bahia de Marbella områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Bahia de Marbella. Kontakta oss om du har några frågor om Bahia de Marbella och Marbella (All) fastighetsalternativ.