Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

2 Eiendommer for salg i Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile

Viser 2 eiendommer for salg i Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile.

Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile - D2549-2

Tomt for salg i Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile

Tomt til salgs i Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile. Dimensjoner: 2735m² tomt.

  • D2549-2 Referanse.
  • 2 735 m² Plot

€ 2 400 000

Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile - D2549-1

Tomt for salg i Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile

Tomt til salgs i Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile. Dimensjoner: 2781m² tomt.

  • D2549-1 Referanse.
  • 2 781 m² Plot

€ 2 050 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Balcones de Sierra Blanca eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Balcones de Sierra Blanca luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 492m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Balcones de Sierra Blanca er 492 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 1.017m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 1.017 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Balcones de Sierra Blanca rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 3 490 000: Balcones de Sierra Blanca luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 3 490 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 7 093: Med et gjennomsnitt på € 7 093 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Balcones de Sierra Blanca: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Balcones de Sierra Blanca-området.

Balcones de Sierra Blanca eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Balcones de Sierra Blanca eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Balcones de Sierra Blanca nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Balcones de Sierra Blanca. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Balcones de Sierra Blanca og Marbella (All) eiendomsmuligheter.