Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile

Visar 2 fastigheter till salu i Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile.

Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile - D2549-2

Fantastisk tomt med havsutsikt i Balcones de Sierra Blanca, Golden Mile, Marbella

Missa inte ett utmärkt tillfälle att investera i mark i ett super prestigefyllt område vid Medelhavskusten! Två fantastiska intilliggande tomter med fantastisk panoramautsikt är till salu i det gated community...

  • D2549-2 Ref.
  • 2 735 m² Tomt

2 400 000 €

Balcones de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile - D2549-1

Fantastisk tomt med havsutsikt i Balcones de Sierra Blanca, Golden Mile, Marbella

När det gäller att investera i fastigheter finns det ingen bättre investering än att köpa mark i ett högklassigt gated community med 24-timmars säkerhetstjänst på Medelhavskusten. Det finns 2 intilliggande...

  • D2549-1 Ref.
  • 2 781 m² Tomt

2 050 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen
Lyxfastigheter till salu i Los Balcones de Sierra Blanca
Lyxfastigheter till salu i Los Balcones de Sierra Blanca

Lyxfastigheter till salu i Los Balcones de Sierra Blanca

Los Balcones de Sierra Blanca är ett framstående bostadsområde som erbjuder några av Marbellas mest spektakulära fastigheter, och Drumelia Real Estate är glada att presentera ett noggrant utvalt urval av lyxhem i denna exklusiva enklav. Beläget i foten av den ikoniska berget La Concha, erbjuder Los Balcones en lugn atmosfär med hisnande utsikt över Medelhavet och Marbellas kustlinje. Vår samling innehåller storslagna villor och eleganta lägenheter, var och en utformad för att erbjuda maximal integritet, komfort och stil. Invånarna här kommer att finna sig omgivna av lyxiga funktioner, inklusive frodiga privata trädgårdar, rymliga terrasser och utsökta arkitektoniska detaljer. Gemenskapen är känd för sin säkerhet och förstklassiga läge, bara några minuter från Marbellas livliga centrum, den prestigefyllda Gyllene Milen, och alla önskade bekvämligheter. Upplev den ultimata lyxen med Drumelias exklusiva fastigheter i Los Balcones de Sierra Blanca, där bergen lugn möter havets lockelse.

Balcones de Sierra Blanca fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Balcones de Sierra Blanca lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 492m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Balcones de Sierra Blanca är 492 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.017m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.017 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Balcones de Sierra Blanca live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 3 490 000 €: Balcones de Sierra Blanca lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 3 490 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 7 093 €: Det genomsnittliga priset på 7 093 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Balcones de Sierra Blanca: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Balcones de Sierra Blanca området.

Fastigheter i Balcones de Sierra Blanca

Du kan fortsätta med din Balcones de Sierra Blanca fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Balcones de Sierra Blanca områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Balcones de Sierra Blanca. Kontakta oss om du har några frågor om Balcones de Sierra Blanca och Marbella (All) fastighetsalternativ.