Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i La Alzambra, Nueva Andalucia

Viser 1 eiendom for salg i La Alzambra, Nueva Andalucia.

Under kontrakt
La Alzambra, Nueva Andalucia - D2995

Duplex toppleilighet i eksklusive La Alzambra/Vasari Resort, Nueva Andalucia, Marbella

Denne nydelige duplex penthouse-leiligheten tilbys for salg i det prestisjetunge luksuriøse La Alzambra/Vasari Resort i Marbella. Beliggenheten er privilegert i Nueva Andalucia som grenser til Puerto Banus, med en rekke...

  • D2995 Referanse.
  • 2 Senge
  • 2 Bad
  • 119 m² Bygget
  • 70 m² Terrasse

€ 770 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

La Alzambra eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i La Alzambra luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 402m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i La Alzambra er 402 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 505m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 505 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i La Alzambra rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 1 975 000: La Alzambra luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 1 975 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 4 913: Med et gjennomsnitt på € 4 913 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i La Alzambra: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i La Alzambra-området.

La Alzambra eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt La Alzambra eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige La Alzambra nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i La Alzambra. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om La Alzambra og Marbella (All) eiendomsmuligheter.