Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i La Heredia, Benahavis

Viser 1 eiendom for salg i La Heredia, Benahavis.

La Heredia, Benahavis - D3745

Imponerende tosidig toppleilighet til salgs i La Heredia Benahavis

Denne eksepsjonelle toppleiligheten med 4 soverom til salgs ligger i en svært ettertraktet, moderne urbanisasjon med fantastisk panoramautsikt over Middelhavet. Urbanisasjonen er kjent for sine høye sikkerhetstiltak med døgnkontinuerlig overvåkning,...

  • D3745 Referanse.
  • 4 Senge
  • 3 Bad
  • 425 m² Bygget
  • 114 m² Terrasse

€ 1 895 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

La Heredia eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i La Heredia luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 158m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i La Heredia er 158 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 895 000: La Heredia luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 895 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 5 665: Med et gjennomsnitt på € 5 665 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i La Heredia: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i La Heredia-området.

La Heredia eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt La Heredia eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige La Heredia nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i La Heredia. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om La Heredia og Benahavis eiendomsmuligheter.