Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i La Heredia, Benahavis

Visar 1 fastighet till salu i La Heredia, Benahavis.

Ny annons
La Heredia, Benahavis - D3745

Imponerande duplex takvåning till salu i La Heredia Benahavis

Denna exceptionella duplex takvåning med 4 sovrum till salu ligger i en mycket eftertraktad modern urbanisering med fantastisk panoramautsikt över Medelhavet. Urbaniseringen är välkänd för sina höga säkerhetsåtgärder med 24/7...

  • D3745 Ref.
  • 4 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 425 m² Byggd
  • 114 m² Terrass

1 895 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

La Heredia fastighetsmarknad

Viktiga insikter om La Heredia lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 158m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i La Heredia är 158 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 895 000 €: La Heredia lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 895 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 5 665 €: Det genomsnittliga priset på 5 665 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i La Heredia: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i La Heredia området.

Fastigheter i La Heredia

Du kan fortsätta med din La Heredia fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika La Heredia områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i La Heredia. Kontakta oss om du har några frågor om La Heredia och Benahavis fastighetsalternativ.